Sport på YouTube

Du kan i nogle tilfælde se eksklusivt sportsindhold live på YouTube. Du behøver ikke at have en YouTube-konto for at se med, og udvalgt indhold er tilgængeligt på YouTube på alle dine enheder.

Du kan gennemse populært sportsindhold på destinationssiden for sport.

Eksempel: Kampe fra Major League Baseball (MLB) på YouTube

I sæsonen 2022 kan du se 21 MLB-kampe på YouTube og på YouTube TV i USA (hvis du er YouTube TV-medlem). Nedenfor kan du finde ud af, hvordan du kan se kampene.

Tip! På YouTube kan du vælge en bestemt radioudsendelse ("hjemmehold" eller "udehold"), mens du ser en kamp, ved at gå til indstillingerne i videoafspilleren:
  • I en webbrowser: Gå til Indstillinger i videoafspilleren og så Lydspor.
  • I YouTube-mobilappen: Gå til Indstillinger i videoafspilleren og så Yderligere indstillinger og så Lyd.
  • I YouTube-appen på dit tv: Gå til Mere i videoafspilleren og så Lydspor.

Angiv derfra lydsporet til Hjemmehold eller Udehold, alt efter hvilken stream du vil hente, når du ser kampen. Du kan også vælge Primær for at hente den primære stream med udsendelseslyd, som YouTube leverer.

Sådan ser du MLB-kampe i YouTube-mobilappen

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Søg efter "MLB".
  3. Tryk på YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, skal du trykke på kampens miniaturebillede for at se den live.
  5. Hvis en kamp spilles i fremtiden, kan du trykke på kampens miniaturebillede og så Indstil påmindelse for at modtage en notifikation, når kampen starter.

Du kan også se det på husets store skærm med en Chromecast-enhed ved at trykke på Chromecast-ikonet Inactive cast extension .

Sådan ser du MLB-kampe i YouTube-appen på dit tv

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Søg efter "MLB".
  3. Vælg YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, skal du trykke på kampens miniaturebillede for at se den live.

Sådan ser du MLB-kampe på YouTube.com

1. Gå til youtube.com/mlb i en webbrowser.
  2. Hvis en kamp er i gang, skal du klikke på kampens miniaturebillede for at se den live.
  3. Hvis en kamp spilles i fremtiden, kan du klikke på Indstil påmindelse for at få en notifikation, når kampen starter.

Sådan ser du MLB-kampe på YouTube TV (kun for medlemmer)

Hvis du er YouTube TV-medlem, kan du se MLB-kampe live på YouTube TV. Du kan se disse kampe alle steder i USA på alle understøttede enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du ser YouTube TV på dit tv, eller hvordan du caster til dit tv. Der er ingen afspilningsbegrænsninger for YouTube TV-seere i USA.

Sådan gør du:

1. Åbn YouTube TV-appen, eller gå til tv.youtube.com i en webbrowser.
  2. Søg efter "MLB", og tjek enten live og kommende kampe eller spilleplanen på MLB's website.
  3. Når kampene sendes, bliver de vist på en unik "MLB Game of the Week"-kanal på fanen Live.