Esports a YouTube

En alguns casos, pots veure contingut exclusiu d'esports en directe a YouTube. Per fer-ho, no cal que tinguis un compte de YouTube; a més, aquest contingut està disponible en tots els dispositius on tinguis YouTube.

Pots navegar pel contingut esportiu popular anant a la pàgina de destinació Esports.

Exemple: partits de la Major League Baseball (MLB) a YouTube

Per a la temporada de l'MLB 2022, pots veure 21 partits a YouTube i a YouTube TV als EUA (si ets membre de YouTube TV). A continuació, s'indiquen diferents opcions per veure'ls.

Consell: a YouTube, pots seleccionar una emissora de ràdio específica (de l'equip local o del visitant) mentre mires un partit. Per fer-ho, ves a la configuració del reproductor de vídeo.
  • En un navegador web: ves a Configuració  al reproductor de vídeo i després Pista d'àudio.
  • A l'aplicació YouTube per a mòbils: ves a Configuració   al reproductor de vídeo i després Configuració addicional  i després Àudio.
  • A l'aplicació YouTube al televisor: ves a Més   al reproductor de vídeo i després Pistes d'àudio.

En aquesta pàgina pots configurar el canal d'àudio triant l'opció de l'equip local o del visitant, en funció de l'emissió en directe que vulguis escoltar mentre veus el partit. També pots triar Principal per obtenir l'emissió d'àudio principal proporcionada per YouTube.

Mirar partits de l'MLB a l'aplicació YouTube per a mòbils

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Cerca "MLB".
  3. Toca el canal de YouTube de l'MLB.
  4. Si s'està emetent un partit, toca'n la miniatura per veure'l en directe.
  5. Si un partit encara no s'ha jugat, toca'n la miniatura i després Configura un recordatori per rebre una notificació quan s'emeti en directe.

També pots mirar el contingut en la pantalla del televisor mitjançant un dispositiu Chromecast. Per fer-ho, toca la icona de Chromecast Inactive cast extension .

Mirar partits de l'MLB a l'aplicació YouTube al televisor

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Cerca "MLB".
  3. Selecciona el canal de YouTube de l'MLB.
  4. Si s'està emetent un partit, toca'n la miniatura per veure'l en directe.

Mirar partits de l'MLB a YouTube.com

1. Ves a youtube.com/mlb en un navegador web.
  2. Si s'està emetent un partit, fes clic a la miniatura corresponent per veure'l en directe.
  3. Si un partit encara no s'ha jugat, fes clic a Configura un recordatori per rebre una notificació quan s'emeti en directe.

Mirar partits de l'MLB a YouTube TV (només per a subscriptors)

Si ets membre de YouTube TV, pots veure partits de l'MLB en directe a YouTube TV. Pots veure aquests partits des de qualsevol lloc dels Estats Units en un dels dispositius admesos. Obtén informació sobre com pots veure YouTube TV al televisor o sobre com pots emetre contingut al televisor. Els espectadors de YouTube TV dels EUA no tenen cap tipus de restricció de visualització.

A continuació s'indica com pots veure un partit:

1. Obre l'aplicació YouTube TV o visita tv.youtube.com en un navegador web.
  2. Cerca "MLB" i consulta les pestanyes "Partits en directe i pròxims" o Calendari a la pàgina de l'MLB.
  3. Quan els partits s'emetin, es mostraran al canal únic "MLB Game of the Week", que trobaràs a la pestanya En directe.