Kom godt i gang med YouTube BrandConnect

YouTube BrandConnect er en selvbetjeningsplatform, som giver youtubere muligheder inden for kampagner med brandet indhold. Brands kan bruge vores kontrolpanel for influencere til at effektuere deres kampagner med brandet indhold og identificere youtubere, de kan samarbejde med.

Funktioner på YouTube BrandConnect-platformen:

• Muligheder for at tjene penge på kampagner med brandet indhold, som passer til dine præferencer
  • Selvbetjeningsværktøjer i YouTube Studio til administration af kampagner
  • Et mediekit, der kan tilpasses, med målgruppeindsigt, som er skræddersyet til din kanal, så du kan holde salgsoplæg for brands og få aftaler i hus Se, hvordan du bruger Mediekit.
  • Bedste praksis og ressourcer, der kan hjælpe dig

Med YouTube BrandConnect kan du effektivt administrere dine kampagner, bevare den kreative kontrol og vælge, hvem du vil samarbejde med.

Tilgængelighed og kvalifikationskrav

YouTube BrandConnect er i beta og er i øjeblikket kun tilgængeligt for kvalificerede youtubere i et af de tilgængelige lande/en af de tilgængelige regioner.

Din kanal skal opfylde følgende kvalifikationskrav for at deltage på YouTube BrandConnect-platformen:

Din kanal skal også følge YouTubes politikker for indtægtsgenerering, bl.a.:

Tilgængelighed

YouTube BrandConnect er tilgængeligt for kvalificerede youtubere i følgende lande/regioner:
  • Brasilien
  • Indien
  • Indonesien
  • Storbritannien
  • USA

Aktivér YouTube BrandConnect

Sådan aktiverer du YouTube BrandConnect for din kanal ved hjælp af en computer:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen BrandConnect. Denne fane vises kun, hvis din kanal er kvalificeret.
  4. Klik på Kom godt i gang øverst på skærmen, eller klik på Lad os starte nederst på skærmen.
  5. Gennemgå og acceptér YouTube BrandConnect-modulet.

Sådan aktiverer du YouTube BrandConnect for din kanal ved hjælp af din mobilenhed:

1. Åbn YouTube Studio-mobilappen .
  2. I menuen nederst skal du trykke på Tjen penge .
  3. Tryk på kortet BrandConnect. Dette kort vises kun, hvis din kanal er kvalificeret.
  4. Tryk på Slå til.
  5. Gennemgå og acceptér YouTube BrandConnect-modulet.
Bemærk! MCN'er (kanalnetværk) kan ikke acceptere YouTube BrandConnect-modulet.

Administrer YouTube BrandConnect

Angiv dine præferencer

Når du har accepteret YouTube BrandConnect-modulet, er du kvalificeret til at få muligheder for at have brandet indhold. Brands kan nu finde dig, men din accept af servicevilkårene er ikke en garanti for, at der opstår muligheder for brandet indhold.

Muligheder fra brands vises direkte i YouTube Studio, hvor du kan gennemgå oplysningerne. Dine præferencer filtrerer automatisk mulighederne og viser dig dem, der er relevante og prismæssigt acceptable. Du kan ændre dine præferencer for at forbedre dine match, så de passer til dine behov:

1. Gå til sektionen Tjen penge i YouTube Studio.
  2. Vælg BrandConnect and then Angiv dine præferencer.

Administration af aftaler

Du kan se oplysningerne om hver mulighed i dit kontrolpanel ved at klikke på FÅ FLERE OPLYSNINGER. Hver mulighed omfatter en oversigt over kampagnens tidslinje. Kampagnens tidslinje giver dig mulighed for at gennemgå aftalen og se, hvor du er i processen. Kampagnens tidslinje omfatter tre overordnede faser: tilbud, kampagnevideo og kampagneeffektivitet.

Tilbud

Sektionen "Tilbud" viser oplysningerne om din kampagne og indeholder flere oplysninger om brandet:

Pris

Det beløb, du kan tjene på denne aftale. Det endelige beløb, du kan tjene på aftalen, varierer afhængigt af faktorer, herunder, men ikke begrænset til, kampagnestørrelse og youtuberrækkevidde. Du kan forhandle prisen for hver mulighed.

Oversigt En oversigt over kampagnen og produktet eller tjenesten fra brandet. Denne sektion indeholder idéer, som brandet vil have dig til at dele med seerne, og den handling, som brandet vil have dig til at opfordre seerne til at udføre.
Oversigt over leverancer Det, du skal levere til brandet vedrørende kampagnen.
Produktoplysninger En beskrivelse af det produkt eller den tjeneste, som du har modtaget fra brandet som kompensation for dine tjenester.

Om (brand)

En oversigt over brandet og et link til brandets website.

Sådan reagerer du på tilbud

Hvis du er baseret i USA, vil de handlinger, du kan foretage i forbindelse med et tilbud, afhænge af dine vilkår, og om Google eller brandet tilbyder aftalen.

Hvis du har underskrevet vilkårene for YouTube BrandConnect-modulet, og du får tilbudt en aftale direkte fra et brand, kan du udføre følgende handlinger i forbindelse med det pågældende tilbud:

• Interesseret: Hvis du vælger Interesseret, deler vi dine kontaktoplysninger med brandet, så de kan kontakte dig for at forhandle en aftale. Aftalen indeholder betalingsbetingelser, pris og kontraktindhold. Hvis du vil fortsætte med en aftale, skal du underskrive en aftale direkte med brandet, og du bliver betalt af brandet. Sørg for, at du forstår vilkårene i alle de aftaler, du underskriver med et brand.
  •  Afvis: Hvis du vælger Afvis, giver vi brandet besked om, at du ikke vil fortsætte med en aftale.

Hvis du har underskrevet vilkårene for betaversionen af YouTube BrandConnects selvbetjeningsplatform, får du muligvis tilbudt aftaler fra Google, som omfatter et beløb, der skal betales af Google til din AdSense til YouTube-konto. Du kan udføre følgende handlinger i forbindelse med et sådant tilbud:

• Acceptér: Hvis du accepterer, bliver du bedt om at underskrive en aftale med brandet. Hvis du opfylder aftalevilkårene, bliver du betalt af Google for din deltagelse. Sørg for, at du forstår vilkårene i alle de aftaler, du underskriver med et brand.
  • Foreslå en anden pris: Hvis du vælger Foreslå en anden pris, kan du forhandle en ny pris for at tage del i muligheden.
  • Åbn forhandling: Hvis du vælger Åbn forhandling, kan du kontakte brandet for at få flere oplysninger om tilbuddet.
  • Afvis: Hvis du vælger Afvis, giver vi brandet besked om, at du ikke vil fortsætte med en aftale.

Kampagnevideo

Når du har accepteret en brandaftale, kan du arbejde på indholdet af din kampagne. Sektionen "Kampagnevideo" beskriver de næste trin, du skal udføre for at uploade dit indhold som skjult og indsende det til brandet med henblik på gennemgang og godkendelse. Hvis brandet har feedback, får du en mail med din brandpartners kommentarer.

Ud over brandgennemgange gennemgås dit indhold også i forhold til Google Ads-politikkerne og retningslinjerne for fællesskabet. Når dit indhold er blevet godkendt, modtager du en mail og får en statusopdatering i YouTube Studio. Du kan udgive dit indhold med det samme eller planlægge, hvornår det skal gå live. Sørg for at udgive i henhold til den tidslinje, du har aftalt med brandet.

Kampagneeffektivitet

Sektionen "Kampagneeffektivitet" giver dig et overblik over dit indholds effektivitet, herunder, men ikke begrænset til:

• De dage, der er tilbage af din kampagne
  • Visninger af dit indhold
  • Likes

Du kan også se yderligere oplysninger om dit indholds effektivitet i YouTube Analytics.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg komme til at arbejde med YouTube BrandConnect?

YouTube BrandConnect er i øjeblikket i beta og er kun tilgængeligt for en lille gruppe youtubere i de tilgængelige lande/regioner. Hvis du er kvalificeret til betaversionen, vises fanen BrandConnect i YouTube Studio. Vi håber på at kunne udrulle denne funktion til flere youtubere og lande/regioner snart.

Kan repræsentanter/administratorer bruge YouTube BrandConnect på vegne af deres youtubere?

Ja. Vi sender mailnotifikationer om nye muligheder til den mailadresse, der er tilknyttet kanalen. Hvis youtuberen vil have, at du skal modtage disse mailnotifikationer, kan denne ændre den mailadresse, der er tilknyttet vedkommendes kanal. Din youtuber kan også tilføje dig som autoriseret bruger, så du kan administrere aftaler for vedkommende direkte i YouTube Studio.

Hvor kan jeg se min indtægt fra YouTube BrandConnect?

Du kan se din indtægt i YouTube Analytics for aftaler, der tilbydes direkte fra Google, og som er underlagt vilkårene for betaversionen af YouTube BrandConnects selvbetjeningsplatform. Vælg det relevante tidsrum, så vises rækken "YouTube BrandConnect-indtægt" på kortet. Se flere oplysninger om, hvor din indtægt kommer fra.
Hvis du har underskrevet en aftale direkte med et brand, vises din indtægt fra aftalen ikke i YouTube Analytics.