Gebruik die nutsding vir handmatige opeising

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.
Die Nutsding vir Handmatige Opeising is ’n kenmerk wat beskikbaar is in Studio Inhoudbestuurder. Die nutsding bied ’n manier om publieke YouTube-video’s te deursoek vir inhoud waarop jy die regte besit. Jy kan dan ’n eis op die ooreenstemmende inhoud maak en ’n beleid toepas.

Hou in gedagte:

• Handmatige eise is slegs beskikbaar vir vennote wat ’n behoefte aan die kenmerk en ’n gevorderde werkskennis van kopiereg en Content-ID getoon het.
  • Gebruikers van die Nutsding vir Handmatige Opeising moet die vereistes vir die gebruik daarvan volg, soos uiteengesit in die Inhoud-ID se beleid oor handmatige opeising.
  • As inhoud nie vir Inhoud-ID kwalifiseer nie, moet dit nie handmatig opgeëis word nie. Onbehoorlike opeis van inhoud kan lei tot boetes, insluitend wetlike aanspreeklikheid en beëindiging van vennootskap. Kom meer te wete.
Soek video’s wat by jou bates pas

Wanneer jy vir video’s soek wat by jou bates pas, sal ons probeer om jou soekterme by videotitels, beskrywings, merkers en ander metadata te pas.

Om te soek vir publieke YouTube-video’s wat by jou komponente pas deur die nutsding vir handmatige opeising te gebruik:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Handmatige opeising uit die linkerkieslys.
  3. Voer in die filterbalk sleutelwoorde of video-ID’s in, of kies ’n filter.
    • Gebruik die minussimbool “-” om sleutelwoorde uit jou soektog uit te sluit.
    • Jy kan ook volgens @gebruikernaam of kanaal-ID soek om video’s deur ’n spesifieke oplaaier te vind.
    • Jy kan uit hierdie filters kies:
      • Toelaatlys (of die video op jou toelaatlys is of nie)
      • Kanaal-ID
      • Eisstatus (of dit deur jou of ander opgeëis is of nie)
      • Opeisbaar (of jy ’n video kan eis of nie)
      • Regstreekse stroom (of die video ’n regstreekse stroom is of nie)
      • Publiseerdatum
      • Nagegaan (of die eis nagegaan is)
      • Videolengte (<4 minute, 4-20 minute of >20 minute)
    • Sodra jy jou filter gekies het, klik PAS TOE om die soekresultate te filtreer.

4. Klik Sorteer volgens regs bo om die resultate te sorteer op grond van Relevansie, Publiseerdatum, of Totale kyke.
    Let wel: Onderaan die bladsy kan jy die nommer langs Rye per bladsy klik om dit van 30 (verstek) na 10, 50 of 100 te verander.
  5. Vir video’s wat ’n aktiewe eis het, wys die eise aan die regterkant. Jy kan ’n ry klik om dit uit te brei en meer inligting te kry.
    • Klik die speelknoppie in die videospeler om die video te kyk.
      • Let wel: Jy moet die video kyk om te bevestig of dit inhoud insluit wat jy besit.
    • Klik KYK OPGEËISDE VIDEO om die video te sien en meer besonderhede oor die eise te kry.
    • Aan die regterkant, langs "Wys meer:", klik Van kanaal om ander video’s van daardie kanaal af te vind of Verwante video’s om soortgelyke video’s te vind wat op die video se titel gebaseer is.
Wenk: Gebruik sleutelbordkortpaaie om video’s vinniger te hersien.
Eis ’n video op wat jou inhoud gebruik
Let wel:Sommige inhoud wat aan YouTube gelisensieer is, kwalifiseer nie vir derdeparty-eise nie. In hierdie gevalle sal jy ’n boodskap in Studio Inhoudbestuurder kry dat die video wat jy handmatig probeer opeis, nie in aanmerking kom nie. Jy kan steeds ’n kopieregverwyderingversoek indien vir hierdie inhoud.

Om ’n video op te eis met die nutsding vir handmatige opeising:

1. Op die Handmatige opeising -bladsy, kan jy ’n video se ry klik om dit uit te brei en meer inligting oor die video te kry.
  2. Klik KIES KOMPONENT. ’n Opspringvenster sal oopmaak.
  3. Kies Kies komponent om met ’n bestaande komponent op te eis in die oortjies aan die bokant
  4. Kies ’n komponent op die lys en dan KIES.
  5. Voer die vereiste tydstempels in onder Begintyd en Eindtyd vir waar jou inhoud in die video verskyn.
    • Onder die videospeler kan jy STEL BEGINTYD en STEL EINDTYD klik om outomaties die begintyd en eindtyd in te vul.
    • Maak seker dat jy die regte segment het deur die speelknoppie langs Eindtyd te klik.
    • As jou inhoud in meer as een deel van die video verskyn, klik VOEG BYKOMENDE SEGMENT BY.
      • As jy hierdie segment wil verwyder, klik Vee segment uit .
        Soos met passingeise, kan oplaaiers die handmatige tydstempels met videoredigeernutsgoed verwyder om die eis te verwyder. As gevolg hiervan moet tydstempelsegmente akkuraat verteenwoordig waar jou inhoud in die video verskyn.
  6. Klik Eistipe en kies of die video ooreenstem met die Oudio-, Video-, of Oudiovisuele inhoud van jou bate.
  7. Klik Beleid en kies of die verstekopsie, Passingbeleid van geselekteerde bate, van toepassing is op die video of kies ’n ander beleid uit die lys beleide.
  8. Klik EIS OP of, om die eis later te voltooi, klik MERK AS HERSIEN.
Skep ’n komponent

Om ’n komponent te skep terwyl jy ’n video handmatig opeis:

1. Klik op die Handmatige opeising -bladsy ’n video se ry om dit uit te vou.
  2. Klik KIES KOMPONENT. ’n Opspringvenster sal oopmaak.
  3. Kies Skep komponent in die oortjies aan die bokant.
  4. Klik SKEP.
  5. Kies Komponentsoort  en vul die komponentmetadata in. Kry meer inligting oor komponentsoorte.
  6. Kies Eienaarskap. Kry meer inligting oor komponenteienaarskap.
  7. (Opsioneel) Pas die bestaande komponentetikette in die Komponentetikette-kassie toe, of skep nuwes. Kry meer inligting oor komponentetikette.
  8. Klik SKEP.
  9. Gaan voort met stappe 5-8 in die afdeling hier bo: Eis ’n video op wat jou inhoud gebruik.
    • Let wel: Nuwe komponente sal nie ten volle geskep word totdat jy met stappe 5-8 hier bo voortgaan en EIS OP klik nie.
Kry meer inligting oor hoe om ’n komponent te skep.
Dien kopieregverwyderingsversoeke in
Sommige inhoud wat aan YouTube gelisensieer is, kwalifiseer nie vir derdeparty-eise nie. In hierdie gevalle sal jy ’n boodskap in Studio Inhoudbestuurder kry dat die video wat jy handmatig probeer opeis, nie in aanmerking kom nie. Jy kan steeds ’n kopieregverwyderingversoek vir hierdie inhoud indien deur die nutsding vir handmatige opeising te gebruik.
Voordat jy indien moet jy seker maak jy verstaan watter persoonlike inligting vereis word in ’n kopieregverwyderingsversoek.

Dien ’n verwyderingsversoek in

Om 'n verwyderingsversoek vir een video in te dien:

1. Klik op die Handmatige opeising -bladsy 'n video se ry om dit uit te vou.
  2. Klik die Verwydering-oortjie boaan die ry.
  3. Klik KIES BATE.
  4. Deur die oortjies aan die bokant te gebruik, kan jy Kies bate kies om ’n bestaande bate te kies of Skep bate om ’n nuwe een te maak. Kom meer te wete oor hoe om bates te skep.
  5. As jy 'n bestaande bate kies, klik KIES. As jy 'n nuwe bate skep, klik SKEP.
  6. Voer jou voornaam en van in die Handtekening-kassie in (nie ’n maatskappynaam nie).
  7. Lees onder Erkenning die stelling en klik dan die merkblokkie om die stelling te erken.
  8. Klik VERWYDER.

Dien veelvuldige verwyderingsversoeke in

Jy kan dalk kopieregverwyderingsversoeke in grootmaat indien. Om verwyderings van meer as een video wat met 'n enkele bate geassosieer word, te versoek:

1. Op die Handmatige opeising -bladsy, klik die merkblokkies langs die video’s waarvoor jy ’n verwyderingsversoek wil indien.
    • Jy kan 'n maksimum van 100 video's op een slag kies. Om dit te doen, maak seker dat Rye per bladsy aan die onderkant van die bladsy op 100 gestel is en klik dan die merkblokkie bokant die soekresultate.
  2. Klik op VERWYDER boaan die bladsy.
  3. Klik KIES BATE.
  4. Deur die oortjies aan die bokant te gebruik, kan jy Kies bate kies om ’n bestaande bate te kies of Skep bate om ’n nuwe een te maak. Kom meer te wete oor hoe om bates te skep.
  5. As jy 'n bestaande bate kies, klik KIES. As jy 'n nuwe bate skep, klik SKEP.
  6. Voer jou voornaam en van in die Handtekening-kassie in (nie ’n maatskappynaam nie).
  7. Lees onder Erkenning die stelling en klik dan die merkblokkie om die stelling te erken.
  8. Klik DIEN IN.
Trek kopieregverwyderingsversoeke terug of kanselleer dit

As 'n verwyderingsversoek opgelos is en tot die verwydering van inhoud gelei het, kan dit teruggetrek word. As 'n verwyderingversoek nog nie opgelos is nie (byvoorbeeld vertraagde verwyderings en verwyderings wat hersien word), kan dit gekanselleer word.

Om ’n kopieregverwyderingversoek terug te trek of te kanselleer wat met die nutsding vir handmatige opeising ingedien is:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Van die linkerkieslys, kies Opgeëisde video’s .
  3. Soek die video van jou oorspronklike verwyderingsversoek af.
    • Om die video vinniger te vind, klik die filterbalk  en dan Eisstatus en dan Verwyder, Vertraagde verwydering, of Verwydering onder hersiening.
  4. Klik die video se titel.
  5. In die Eise op video-afdeling, langs verwyder, vertraagde verwydering, of verwydering onder hersien, klik BESONDERHEDE.
  6. Vir verwyderings wat nog nie opgelos is nie (vertraagde verwyderings en verwyderings wat hersien word), klik KANSELLEER 1 VERWYDERING. Vir opgelosde verwyderings, klik TREK 1 VERWYDERING TERUG.