Din data från YouTube

Du kan hantera och lära dig mer om dina integritetsinställningar och kontroller under Din data från YouTube. Den här sidan innehåller en sammanfattning av din innehålls- och aktivitetsdata, inställningar för hantering av den här datan och information om hur din data används för att förbättra din YouTube-upplevelse.

Obs! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på dator- och mobilwebben.

Så här får du åtkomst till Din data från YouTube:

1. Logga in på YouTube.
  2. Välj din profilbild .
  3. Välj Din data från YouTube.

I Din data från YouTube kan du läsa mer om att hantera

Läs mer om hur din data förbättrar din upplevelse på YouTube.