Je gegevens in YouTube

Je kunt onder 'Je gegevens in YouTube' meer te weten komen over je privacyinstellingen en opties en deze beheren. Op deze pagina vind je een overzicht van je content en activiteitsgegevens, instellingen om deze gegevens te beheren en informatie over hoe je gegevens worden gebruikt zodat je meer uit YouTube kunt halen.

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar op desktops en mobiel internet.

Zo krijg je toegang tot 'Je gegevens in YouTube':

1. Log in bij YouTube.
  2. Selecteer je profielfoto .
  3. Selecteer 'Je gegevens in YouTube'.​

Bij 'Je gegevens in YouTube' lees je meer informatie over het beheer van de volgende instellingen en content:

Ontdek hoe je met je gegevens meer uit YouTube kunt halen.