Datasi YouTubessa

Voit muuttaa yksityisyysasetuksia ja tutustua tarkemmin yksityisyyden hallintaan kohdassa "Datasi YouTubessa". Sivulla on yhteenveto sisältöäsi ja toimintaasi koskevasta datasta, asetukset datan ylläpitoon sekä tietoja siitä, miten dataa hyödynnetään YouTuben käyttökokemuksesi parantamiseen.

Huom. Ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain tietokone- ja mobiilisivustolla.

Näin löydät Datasi YouTubessa ‑sivun:

1. Kirjaudu sisään YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi .
  3. Valitse Datasi YouTubessa.

Datasi YouTubessa ‑kohdasta voit katsoa lisätietoja seuraavista:

Lue lisää siitä, miten YouTuben käyttökokemusta kehitetään datasi avulla.