Datasi YouTubessa

Voit ylläpitää tietosuoja-asetuksiasi ja tutustua tarkemmin tietosuojan hallintaan kohdassa "Datasi YouTubessa". Sivulla on yhteenveto sisältöäsi ja toimintaasi koskevasta datasta, asetukset tämän datan ylläpitoon sekä tietoja siitä, miten dataasi hyödynnetään YouTube-kokemuksesi parantamiseen.

Huom. Ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain tietokone- ja mobiilisivustolla.

Näin löydät Datasi YouTubessa ‑sivun:

1. Kirjaudu sisään YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi .
  3. Valitse Datasi YouTubessa.

Datasi YouTubessa ‑kohdasta voit katsoa lisätietoja seuraavien asioiden määrittämisestä:

Katso lisää siitä, miten datasi auttaa parantamaan kokemustasi YouTubessa.