Conèixer el teu públic de YouTube

La pestanya Públic de YouTube Analytics t'ofereix informació general sobre qui mira els teus vídeos de YouTube i estadístiques sobre les seves dades demogràfiques. La targeta de mètriques clau mostra els espectadors nous i els recurrents, els espectadors únics i els subscriptors.

Nota: és possible que algunes dades, com ara l'àrea geogràfica, les fonts del trànsit o el sexe, estiguin limitades a YouTube Analytics.

Consultar els teus informes de públics de YouTube

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Públic.

Vídeos que fan créixer el teu públic

Aquest informe et mostra quins vídeos han fet créixer el teu públic durant els 90 darrers dies. Pots utilitzar-lo per entendre millor el nou creixement del públic.

Quan els teus espectadors són a YouTube

Aquest informe et mostra quan els teus espectadors estan en línia a YouTube durant els 28 darrers dies. Pots utilitzar-lo per fer créixer la teva comunitat, saber quin és el millor moment per programar una estrena o planificar la teva pròxima transmissió en directe.

Notificacions de campana dels subscriptors

Aquest informe t'indica quin percentatge de subscriptors rep notificacions de campana del teu canal. Obtén més informació sobre les notificacions de subscriptors.

Temps de visualització dels subscriptors

Aquest informe t'indica quin percentatge del temps de visualització prové dels subscriptors i dels espectadors que no estan subscrits.

Contingut que mira el teu públic

Aquest informe et mostra quins altres vídeos, curts, transmissions en directe i pòdcasts han mirat els teus espectadors fora del teu canal durant els 7 darrers dies. Pots utilitzar-lo per cercar temes per a vídeos i títols nous. També pots fer servir la informació per obtenir idees per a miniatures i oportunitats de col·laboració. Si tens un canal oficial d'artista, no veuràs els vídeos on siguis l'artista principal, encara que el vídeo no s'inclogui al teu canal oficial d'artista.

Canals que mira el teu públic

Aquest informe et mostra quins altres canals han mirat els teus espectadors de manera continuada durant els 28 darrers dies. Pots utilitzar-lo per descobrir quins canals interessen als teus espectadors i per cercar oportunitats de col·laboració.

Usuaris nous i recurrents

Aquest informe mostra el nombre d'espectadors nous i d'espectadors recurrents per format al teu canal. Pots utilitzar-lo per entendre quin format atrau més espectadors nous i per veure quin format aconsegueix que els espectadors tornin més al teu canal.

Àrea geogràfica

Aquest informe et mostra quines àrees geogràfiques tenen el major temps de visualització del teu canal.

Edat i sexe

Aquest informe et mostra quins intervals d'edat contribueixen més al temps de visualització i també la distribució del teu públic per sexe.

Idiomes principals dels subtítols

Aquest informe classifica el públic del teu canal en funció de l'idioma dels subtítols.

Obtén consells per saber qui són els teus espectadors i què miren.

Mètriques que has de conèixer

Espectadors recurrents El nombre d'espectadors que ja han vist contingut del teu canal i que han tornat a mirar-ne en el període de temps seleccionat.
Espectadors nous El nombre d'espectadors que han mirat contingut del teu canal per primera vegada en el període de temps seleccionat. Es consideraran espectadors nous els que hagin suprimit el seu historial de visualitzacions, els que no hagin vist contingut del teu canal durant més d'un any o els que hi accedeixin des de navegadors privats.
Espectadors únics Nombre estimat d'espectadors que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Subscriptors Nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal.
Temps de visualització (hores) Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Mitjana de visualitzacions per espectador Mitjana de les vegades que un espectador ha mirat aquest vídeo concret en aquest període de temps.
Percentatge mitjà visualitzat Percentatge mitjà d'un vídeo que el teu públic veu per visualització.
Durada mitjana de visualització Mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.