Conèixer el teu públic

Utilitza la pestanya Públic de YouTube Analytics per saber qui mira els teus vídeos. Pots veure la ubicació de la majoria dels teus espectadors, el seu sexe, quins idiomes parlen i en quins grups d'edat es troben. Aquestes dades es basen en els espectadors que han iniciat la sessió en qualsevol dispositiu.

De manera predeterminada, la pestanya Públic mostrarà els espectadors únics, la mitjana de visualitzacions per espectador i els subscriptors. Combinades, aquestes mètriques et donen una idea de la mida del teu públic, així com del seu nivell d'interacció.

Nota: és possible que algunes dades, com ara la ubicació geogràfica, les fonts del trànsit o el sexe, estiguin limitades a YouTube Analytics.

Consultar els informes de públic

Consulta quin és el teu públic de tot el canal o d'un vídeo determinat.

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Públic.

Països amb més visualitzacions

A l'informe Països amb més visualitzacions pots trobar quins països tenen el major temps de visualització del teu canal o d'un vídeo determinat. Fes-lo servir per saber a quines parts del món interessa més el teu contingut.

Idiomes més populars per als subtítols

A l'informe Idiomes més populars per als subtítols pots trobar el nombre d'espectadors que veuen contingut en diferents idiomes. Abans de fer clic a l'informe, veuràs quin percentatge de temps de visualització prové de cada idioma dels subtítols.

És possible que també vegis el missatge "Sense subtítols" en cas que els usuaris no facin servir subtítols perquè coneixen l'idioma del vídeo original o bé perquè no tenen subtítols disponibles en el seu idioma.

Sexe

L'informe Sexe et mostra la distribució del teu públic per sexe.

Edat

L'informe Edat et mostra quins intervals d'edat contribueixen més al temps de visualització.

Preguntes freqüents

Per què no puc veure les dades?

A YouTube Analytics, és possible que no puguis consultar totes les dades demogràfiques, com ara l'edat i el sexe. Per exemple, si no hi ha prou dades per mostrar, pot ser que vegis un missatge mentre consultes les mètriques demogràfiques d'un vídeo o país concret.

No es poden consultar les dades demogràfiques dels vídeos privats o ocults, independentment del trànsit del canal. Obtén més informació sobre la limitació de dades a YouTube Analytics.

Els usuaris que veuen el meu vídeo no són el meu públic objectiu. Com ho puc canviar?

Compara els públics de diversos vídeos per veure quins tipus de contingut atrauen diferents espectadors. Prova d'experimentar amb alguna cosa nova i comprova si els espectadors del teu públic objectiu comencen a veure més vídeos.

Obtén més informació sobre com pots avaluar el teu públic amb l'Acadèmia de creadors.

Mètriques importants

Percentatge mitjà visualitzat Percentatge mitjà d'un vídeo que el teu públic veu per visualització.
Durada mitjana de les visualitzacions Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Mitjana de visualitzacions per espectador Mitjana de vegades que un espectador ha mirat aquest vídeo concret en aquest període de temps.
Subscriptors Nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal.
Espectadors únics Nombre estimat de persones que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).