Aktivér DVR på livestreams

Når du aktiverer YouTubes DVR-funktion, kan seerne sætte din livestream på pause, spole tilbage og genoptage afspilningen, mens din stream er i gang. Når seerne genoptager afspilningen, vil livestreamen fortsætte derfra, hvor de satte den på pause. Følg denne vejledning for at aktivere DVR:

1. Gå til YouTube Studio.
  2. Klik på Opret og så Gå live.
  3. Start en livestream med det samme via fanen Stream, eller planlæg en livestream via fanen Administrer.
  4. I streamens kontrolpanel skal du klikke på Aktivér DVR.

Grænser

Hvis din livestream bliver meget lang, kan dine seere kun spole tilbage til en vis grænse, da DVR-funktionen kan være begrænset eller utilgængelig for streams, der er længere end 12 timer. Grænserne er lavere for visning på Apple TV, via Apple AirPlay eller i ældre versioner af appen.

Disse begrænsninger gælder også, når en seer sætter videoen på pause og genoptager den. Seere kan aldrig hoppe tilbage, til før du gik live.

Sådan deaktiverer du DVR

Hvis du vælger at deaktivere DVR, kan seerne ikke hoppe tilbage, mens du streamer, men de kan stadig se en optagelse af hele din stream, når den bliver tilgængelig. Deaktivering af DVR understøttes ikke for streaming via webcam og mobil.

Hvis du ændrer mening om DVR, efter du er gået live, kan du stadig aktivere eller deaktivere det under livestreaming. Ændringerne gælder dog kun for seere, der starter afspilningen af din stream, efter du har foretaget ændringen.