Aktivér eller deaktiver Super Chat og Super Stickers

Super Chat og Super Stickers gør det muligt at tjene penge på din kanal. Med disse funktioner kan dine seere købe chatbeskeder, der skiller sig ud, og nogle gange fastgøre dem til toppen af et chatfeed. Få flere oplysninger om kvalifikationskravene.

Husk, at du selv er ansvarlig for at overholde al gældende lovgivning, mens du bruger Super Chat og Super Stickers. Lovgivningen kan omfatte, hvorvidt du kan aktivere, tilbyde, sende, og modtage penge fra Super Chats og Super Stickers.

Super Chat og Super Stickers: Konfiguration og tips til brug af dem

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Aktivér eller deaktiver Super Chat eller Super Stickers på din kanal

Aktivér Super Chat eller Super Stickers

For at tjene penge på Super Chat eller Super Stickers skal du (og dit kanalnetværk) først acceptere appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module). Du kan få flere oplysninger om CPM i vores politikker for indtægtsgenerering på YouTubes handelsprodukter.

Hvis du vil bruge en computer til at aktivere Super Chat og Super Stickers:

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Supers. Denne fane vises kun, hvis din kanal er kvalificeret.
  4. Klik på Kom godt i gang, og følg vejledningen på skærmen.
  5. Hvis det er første gang, du bruger sektionen Supers, skal du følge vejledningen på skærmen for at underskrive appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module).
  6. Når du har fulgt vejledningen, har du 2 muligheder:
    • "Super Chat" ud for en kontakt, du kan slå til eller fra.
    • "Super Stickers" ud for en kontakt, du kan slå til eller fra.

Hvis du vil bruge din mobilenhed til at deaktivere Super Chat og Super Stickers:

1. Åbn YouTube Studio-mobilappen .
  2. Tryk på Tjen penge nederst på skærmen.
  3.  Tryk på kortet Supers. Hvis du ikke kan se et Supers-kort, skal du trykke på Kom godt i gang i sektionen "Supers" og derefter Aktivér.
  4. Hvis det er første gang, du bruger sektionen Supers, skal du følge vejledningen på skærmen for at underskrive appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module).
  5. Når du har fulgt vejledningen, vises alle Supers-produkter på dine kvalificerede:
    • Livestreams og premierevideoer (Super Chat og Super Stickers)
    • Videoer i langt format og Shorts-videoer (Super Tak)

Noter:

• Hvis en tredjepart administrerer dine rettigheder, skal du kontakte vedkommende, før du aktiverer Super Chat eller Super Stickers.
  • Hvis du vil deaktivere bestemte Supers, kan du bruge en computer til at logge ind på YouTube Studio. Gå til fanen Supers for at deaktivere de relevante Supers.

Deaktiver Super Chat eller Super Stickers

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Supers.
  4. Vælg en af eller begge disse muligheder:
    • Slå kontakten ud for "Super Chat" fra.
    • Slå kontakten ud for "Super Stickers" fra.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Jeg forstår konsekvenserne af denne handling" i pop op-vinduet.
  6. Klik på Deaktiver.

Aktivér Super Chat eller Super Stickers for dit kanalnetværk

Tillad, at kanalnetværket må aktivere Super Chat eller Super Stickers

For at tjene penge på Super Chat eller Super Stickers skal netværkene først acceptere appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module). Du kan få flere oplysninger om CPM i vores politikker for indtægtsgenerering på YouTubes handelsprodukter.

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Klik på "Aftaler", og acceptér appendikset om handelsprodukter.

Aktivér Super Chat og Super Stickers for premierevideoer

Super Chat og Super Stickers fungerer sammen med premierevideoer på YouTube. Hvis du har slået Super Chats og Super Stickers til for din kanal, er de også automatisk slået til, når en af dine videoer har premiere. Følg denne vejledning for at bruge Super Chat eller Super Stickers på din premierevideo:

1. Log ind på YouTube (på en computer) med din kanal, hvor Super Chat eller Super Stickers er aktiveret.
  2. Klik på Upload øverst på siden, eller gå til youtube.com/upload.
  3. Klik på Planlagt i rullemenuen.
    • Bemærk, at hvis du vælger Offentlig, starter premieren, umiddelbart efter at videoen er færdiguploadet.
    • Skjulte videoer kan ikke få premiere.
  4. Klik på den video, som du vil uploade fra din computer.
  5. Slå Premiere til på den næste side.
  6. Vælg dato og klokkeslæt for din premiere.
  7. Når videoen er klar, skal du klikke på Premiere øverst til højre.