Skakel Superklets en Super Stickers aan of af

Superklets en Super Stickers is maniere om jou kanaal te monetiseer. Jou kykers kan met hierdie kenmerke kletsboodskappe koop wat die aandag trek en wat soms boaan ’n kletsstroom vasgespeld kan word. Kom meer te wete oor kwalifisering.

Hou in gedagte dat jy daarvoor verantwoordelik is om alle toepaslike wette te gehoorsaam terwyl jy Superklets en Super Stickers gebruik. Hierdie wette dek moontlik of jy Superklets en Super Stickers kan aanskakel, aanbied, stuur en geld daarvan kan kry.

Superklets en Super Stickers: Opstelling en wenke oor hoe om hulle te gebruik

Skakel Superklets of Super Stickers vir jou kanaal aan of af

Skakel Superklets of Super Stickers aan

Om geld te verdien met Superklets of Super Stickers, moet jy (en jou MKN) eers die Handelsprodukmodule (HPM) aanvaar. Lees ons Monetiseringbeleide vir YouTube-handelsprodukte vir meer inligting oor die HPM.

As jy ’n rekenaar wil gebruik om Superklets en Super Stickers aan te skakel:

1. Meld op ’n rekenaar aan by YouTube Studio.
  2. Klik Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Supers-oortjie. Hierdie oortjie sal net beskikbaar wees as jou kanaal kwalifiseer.
  4. Klik Begin en volg die instruksies op die skerm.
  5. As dit jou eerste keer in die Supers-afdeling is, moet jy die instruksies op die skerm volg om die Handelsprodukmodule (HPM) te onderteken.
  6. Sodra jy al die instruksies voltooi het, sal jy 2 opsies sien:
    • “Superklets” langs ’n skakelaar wat jy aan of af kan skakel.
    • “Super Stickers” langs ’n skakelaar wat jy aan of af kan skakel.

As jy jou mobiele toestel wil gebruik om Superklets en Super Stickers aan te skakel:

1. Maak die mobiele YouTube Studio-app oop.
  2. Tik onderaan die skerm op Verdien .
  3.  Tik op die Supers-kaart. As ’n Supers-kaart nie wys nie, tik op Begin in die “Supers”-afdeling en dan Skakel aan.
  4. As dit die eerste keer is dat jy in die Supers-afdeling is, volg die instruksies op die skerm om die Handelsprodukmodule (HPM) te onderteken.
  5. Nadat jy al die instruksies voltooi het, sal alle Supers-produkte verskyn op jou kwalifiserende:
    • Regstreekse strome en Premières (Superklets en Super Stickers)
    • Langformaatvideo’s en Kortvideo’s (Super dankie)

Notas:

• As ’n derde party jou regte administreer, moet jy dit eers met hulle kontroleer voordat jy Superklets of Super Stickers aanskakel.
  • As jy sekere Supers wil afskakel, kan jy ’n rekenaar gebruik om by YouTube Studio aan te meld. Gaan na die Supers-oortjie om die relevante Supers af te skakel.

Skakel Superklets of Super Stickers af

1. Meld op ’n rekenaar aan by YouTube Studio.
  2. Klik Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Supers-oortjie.
  4. Kies een of beide van die volgende opsies:
    • Skakel die skakelaar langs “Superklets” af.
    • Skakel die skakelaar langs “Super Stickers” af.
  5. Klik die merkblokkie in die opspringer langs “Ek verstaan die implikasies van hierdie handeling”.
  6. Klik Skakel af.

Skakel Superklets of Super Stickers vir jou netwerk aan

Laat netwerk toe om Superklets of Super Stickers aan te skakel

Om geld te verdien met Superklets of Super Stickers, moet netwerke eers die Handelsprodukmodule (HPM) aanvaar. Lees ons Monetiseringbeleide vir YouTube-handelsprodukte vir meer inligting oor die HPM.

1. Meld op ’n rekenaar aan by YouTube Studio.
  2. Gaan na Instellings.
  3. Klik "Ooreenkomste" en aanvaar die Handelsprodukmodule.

Skakel Superklets en Super Stickers vir Premières aan

Superklets en Super Stickers sal nie saam met YouTube Premières werk nie. As jy Superklets en Super Stickers vir jou kanaal aangeskakel het, word dit outomaties aangeskakel wanneer jy ’n video vir die eerste keer vertoon. Volg hierdie instruksies om ’n video vir die eerste keer te vertoon met Superklets of Super Stickers:

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube aan met jou Superklets- of Super Sticker-geaktiveerde kanaal.
  2. Klik boaan die bladsy op Laai op  of gaan na youtube.com/upload.
  3. Klik op Geskeduleer in die aftrekkieslys.
    • Let daarop dat as jy Publiek kies, die première die sein sal kry om onmiddellik te begin nadat die video klaar opgelaai is.
    • Ongelyste video’s kan nie as premières gespeel word nie.
  4. Klik op die video wat jy van jou rekenaar af wil oplaai.
  5. Skakel Première op die volgende bladsy aan.
  6. Kies die datum en tyd van jou première.
  7. Wanneer die video klaar verwerk is, klik op Première in die boonste regterhoek.