Overleggskort for donasjon erstattes

Fra og med 2. april 2019 er overleggskort for donasjon ikke lenger tilgjengelig. Dette innebærer at du ikke lenger kan legge til overleggskort for donasjon i videoene dine på YouTube, og eksisterende overleggskort for donasjon vises ikke lenger. Tidligere donasjoner blir ikke berørt.

Vi gjør denne endringen for å støtte en rekke nye måter å samle inn penger på til veldedige årsaker med YouTube. Med den nye YouTube Veldedighet kan du bruke funksjoner i YouTube Skaperstudio til å støtte over én million forskjellige ideelle organisasjoner. Disse funksjonene er for tiden i betatesting og er tilgjengelige for alle skapere som tidligere samlet inn mer enn USD 5000 via overleggskort for donasjon. Vi kommer til å utvide tilgangen i de kommende månedene, så hold øye med skaperbloggen vår for å få mer informasjon!

Hvis du er YouTube-seer, kan du finne ut mer om donasjonsmulighetene på YouTube.