Lahjoituskortit korvataan uusilla ominaisuuksilla

Lahjoituskortit poistuvat käytöstä 2.4.2019 alkaen, joten et voi enää lisätä niitä YouTube-videoihisi eikä olemassa olevia lahjoituskortteja enää näytetä. Tämä ei vaikuta aikaisempiin lahjoituksiin.

Muutoksella pyritään tukemaan uusia tapoja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen YouTubessa. Uuden YouTube Lahjoitusten kautta voit tukea yli miljoonaa järjestöä YouTube Studion toimintojen avulla. Toiminnot ovat tällä hetkellä betatestauksessa ja kaikkien niiden sisällöntuottajien käytössä, jotka aiemmin keräsivät yli 5 000 dollaria lahjoituskorteilla. Toiminnot tulevat laajemmin käyttöön tulevien kuukausien aikana, joten pidä silmällä sisällöntuottajien blogia.

Jos olet YouTube-katsoja, tutustu tarkemmin lahjoitustapoihin YouTubessa.