Donationskort bliver erstattet

Donationskort udgik den 2. april 2019 og er ikke længere tilgængelige. Det betyder, at du ikke længere kan føje donationskort til dine videoer på YouTube, og at eksisterende donationskort ikke længere vises. Tidligere donationer bliver ikke berørt.

Vi foretager denne ændring for at understøtte en lang række nye muligheder for at indsamle penge til velgørende formål på YouTube. Med YouTube Giving får du adgang til funktioner i YouTube Studio, der giver dig mulighed for at støtte over 1 million nonprofitorganisationer. Disse funktioner er i øjeblikket i betatest og tilgængelige for alle youtubere, der tidligere har indsamlet mere end 5.000 USD via donationskort. Vi fortsætter med at give flere adgang i de kommende måneder, så hold øje med vores blog for youtubere for at få mere at vide.

Hvis du er seer på YouTube, kan du få flere oplysninger om forskellige muligheder for at donere på YouTube.