Livestriimin luominen mobiililaitteella

Olemme äskettäin nostaneet YouTube Liven mobiilikäytön rajaa. Voit livestriimata mobiilisovelluksella vain, jos kanavallasi on vähintään 1 000 tilaajaa.

Huomaa, että nämä kelpoisuusehdot eivät koske muita livestriimaustyökaluja. Sisällöntuottajat, joilla on alle 1 000 tilaajaa, voivat edelleen lähettää livestriimejä tietokoneella ja verkkokameralla

YouTube Live on käytettävissä laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.0 tai uudempi.

Voit nyt striimata livenä mobiililaitteiden YouTube-sovelluksella. Kun mobiililaitteen livestriimi päättyy, se arkistoidaan kanavallesi ja voit joko muuttaa sen yksityisyysasetusta (kuten asettaa sen yksityiseksi) tai poistaa sen arkistosta.

YouTube Liven vaatimukset

Varmista, että tilisi on vahvistettu ja ettet ole saanut livestriimausrajoituksia edellisen 90 päivän aikana.

YouTube Liven käyttöönotto ensimmäistä kertaa

1. Lataa YouTube-sovelluksen uusin versio.
  2. Valitse kamerapainike .
  3. Anna YouTube-sovellukselle lupa käyttää kameraa, mikrofonia ja tallennustilaa.
  4. Vahvista tilisi tarvittaessa.
  5. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.
Huom. Jos sinulla ei ole kanavaa ja yrität aloittaa livestriimauksen, sinua pyydetään luomaan kanava.

Mobiilistriimin luominen

1. Valitse kuvauspainike .
  2. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.
  3. Kuvaa kameralla valitsemalla kamerakuvake  näytön oikeasta yläkulmasta. Jos haluat striimata näytön sisältöä, valitse puhelinkuvake .
  4. Kirjoita striimille nimi ja valitse sen yksityisyysasetus.
  5. Valinnainen: Valitse Lisää vaihtoehtoja.
    • Lisää kuvaus.
    • Ajasta myöhemmäksi
    • Lisäasetuksia varten valitse Näytä lisää.
      • ​​Valitse, onko live-chat käytössä.
      • Määritä striimille ikärajoitus.
      • Kerro, jos striimissä on maksettua mainossisältöä, ja lisää maksetun mainonnan ilmoitus.
      • Valitse, onko kaupallistaminen käytössä.
      • Valitse Näytä vähemmän.
  6. Siirry eteenpäin ja ota striimille pikkukuva. Voit myös ladata oman pikkukuvan.
  7. Valinnainen: Striimaa vaakasuunnassa.
    • Käännä laitteesi vaakasuuntaan.
    • Varmista, että näytön kääntymistä ei ole poistettu käytöstä.
  8. Valinnainen vaihe: Jaa striimisi napauttamalla JAA.
  9. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.
  10. Voit lopettaa striimaamisen valitsemalla ensin LOPETA ja sitten OK. Striimi arkistoidaan kanavallesi.
  11. Voit muuttaa arkistoidun striimin yksityisyysasetusta (esimerkiksi asettaa sen yksityiseksi) tai poistaa striimin Omat videot ‑sivulla.

Live-chat mobiililaitteissa

Mobiilistriimiin lähetettyjä chat-viestejä voi valvoa samoin kuin tavallisia chat-viestejä. Voit nimetä valvojia, estää roskasisältöä, sanoja ja käyttäjiä sekä poistaa chat-viestejä. Lue lisää live-chatin hallinnasta.

Striimauksen ajastus mobiililaitteella

Livestriimin ajastus mobiililaitteella

1. Valitse kuvauspainike .
  2. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.
  3. Kirjoita striimille nimi ja valitse sen yksityisyysasetus.
  4. Valitse Lisää vaihtoehtoja ja ota käyttöön asetus Ajasta myöhemmäksi.
    1. Valitse päivä ja aloitusaika.
  5. Siirry eteenpäin ja ota striimille pikkukuva. Voit myös ladata mukautetun pikkukuvan.
  6. Valitse Valmis.

Ajastetun livestriimin aloitus

1. Valitse kuvauspainike .
  2. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.
  3. Valitse kalenteripainike.
  4. Valitse haluamasi striimi.
    Huom. Voit poistaa ajastettuja striimejä painamalla poistopainiketta.
  5. Valitse ALOITA SUORA LÄHETYS.