Livestriimin luominen mobiililaitteella

Voit livestriimata mobiililaitteella, jos täytät seuraavat ehdot:

Jos kanavallasi on yli 50 mutta alle 1 000 tilaajaa

YouTuben tavoitteena on olla turvallinen yhteisö kaikille. Siksi saatamme rajoittaa mobiililivestriimin katsojamäärää ja arkistoitu livestriimi on oletusarvoisesti yksityinen. Muutosten käsittelyyn voi mennä muutama viikko.

Miksi mobiililivestriimin yleisömäärää rajoitetaan?

Haluamme auttaa aloittelevia sisällöntuottajia mutta samalla myös suojella yhteisöä. Siksi olemme ottaneet käyttöön tiettyjä turvatoimia, joilla voimme rajoittaa mahdollisesti haitallisen sisällön leviämistä.

Mitä tapahtuu, kun saan 1 000 tilaajaa?

Kun tuhannen tilaajan raja tulee täyteen, voi kulua joitakin viikkoja, ennen kuin mobiililivestriimien yleisörajoitukset poistuvat. Jos tilaajamääräsi laskee tänä aikana, rajoitusten poistamiseen voi mennä pidempään.

Jos tilaajamääräsi putoaa alle tuhanteen tilaajaan, sitä koskevat samat yleisörajoitukset kuin ennen tuhannen tilaajan saavuttamista. Et kuitenkaan menetä oikeutta livestriimata mobiililaitteella, ellei tilaajamäärä putoa alle 50:een.

Mobiililivestriimin luominen ja ajastaminen

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Napauta alareunasta Luo ja sitten Aloita live.
    • Ensimmäinen mobiililivestriimi: Ensimmäisen livestriimin aloittamisessa voi mennä 24 tuntia. Kun toiminto on kerran sallittu, jatkossa striimaus alkaa heti.
  3. Luo livestriimi seuraamalla ohjeita.
    • 13–17-vuotiaden YouTube-tileillä mobiililivestriimien oletusarvoinen yksityisyysasetus on piilotettu. 18-vuotiailla ja sitä vanhemmilla oletusasetus on julkinen. Voit valita livestriimin asetukseksi julkinen, yksityinen tai piilotettu.
    • Jos haluat ajastaa striimin myöhemmäksi, valitse Lisäasetukset.
    • Jos haluat valita esimerkiksi livechatin, ikärajoituksen ja kaupallistamisen asetukset, napauta Lisäasetukset ja sitten Näytä lisää. Valitse sitten Seuraava.
    • Jos haluat striimata puhelimesi näyttöä, valitse Luo kanava ja sitten Jaa näyttö .
  4. Valitse Aloita livelähetys.
  5. Kun haluat lopettaa striimin, valitse Valmis. Striimi arkistoidaan kanavallesi. Voit muuttaa sen yksityisyysasetusta tai poistaa sen arkistosta milloin tahansa.

Ajastetun mobiililivestriimin aloittaminen

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Valitse Luo  ja sitten Aloita live.
  3. Napauta Kalenteri ja sitten valitse livestriimi.
    Huom. Voit poistaa ajastettuja livestriimejä painamalla poistopainiketta.
  4. Valitse Aloita livelähetys.