Opret en livestream på mobil

Hvis du vil livestreame på mobilen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have mindst 50 abonnenter.
  • Livestreaming må ikke være blevet begrænset på din kanal inden for de seneste 90 dage.
  • Du skal have bekræftet din kanal.
  • Du skal aktivere livestreaming. Du skal muligvis vente 24 timer, før du kan starte din første livestream.
  • Du skal bruge en enhed med Android 5.0 eller nyere.

Hvis du har over 50 og under 1.000 abonnenter

For at gøre YouTube til et sikkert fællesskab for alle kan vi begrænse antallet af seere på din livestream på mobil. Din arkiverede livestream bliver som standard angivet som privat. Af hensyn til behandling kan det tage et par uger, før disse ændringer afspejles.

Hvorfor er der en begrænsning på, hvor mange brugere der kan se min livestream på mobil?

Vi har oprettet sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at begrænse spredning af potentielt skadeligt indhold for at hjælpe håbefulde youtubere og samtidig beskytte fællesskabet.

Hvad sker der, efter jeg når op på 1.000 abonnenter?

Når du har nået 1.000 abonnenter, kan det tage flere uger at fjerne seerbegrænsningerne fra livestreaming på mobil. Hvis dit antal abonnenter falder i denne periode, kan det tage længere tid.

Hvis din kanal kommer under 1.000 abonnenter igen, vil du have de samme seerbegrænsninger, som da din kanal havde under 1.000 abonnenter. Du mister ikke adgangen til livestreaming på mobil, medmindre antallet af abonnenter falder til under 50.

Opret og planlæg en livestream på mobil

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Opret og så live.
    • Hvis dette er din første livestream på mobil: Det kan tage op til 24 timer at aktivere din første livestream. Når den er aktiveret, kan du livestreame øjeblikkeligt.
  3. Følg vejledningen for at oprette en livestream.
    • For brugere af YouTube på 13-17 år er adgangsindstillingen for livestreams på mobil angivet til skjult som standard. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling for livestreams på mobil angivet til offentlig som standard. Du kan ændre denne indstilling for at gøre livestreamen offentlig, privat eller skjult.
    • Tryk på Flere valgmuligheder for at planlægge til senere.
    • Du kan vælge dine indstillinger for livechat, aldersbegrænsning, indtægtsgenerering og mere ved at trykke på Flere valgmuligheder og så Vis mere. Tryk derefter på Næste.
    • Du kan streame din telefonskærm ved at trykke på Opret kanal og så Del skærm .
  4. Tryk på live.
  5. Tryk på Afslut for at afslutte din stream. Der oprettes et arkiv over streamen på din kanal. Du kan til enhver tid redigere adgangsindstillingen eller slette arkivet.

Start en planlagt livestream på mobil

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Opret og så live.
  3. Tryk på Kalender og så Vælg din livestream.
    Bemærk! Du kan slette planlagte livestreams ved at trykke på knappen Slet.
  4. Tryk på live.