Crear una reproducció en directe en un dispositiu mòbil

Com pots crear una reproducció en directe a YouTube des d'un dispositiu mòbil

Requisits

Per fer una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil, has de complir els requisits següents:

Crear i programar una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. A la part inferior, toca Crea "" i, a continuació, Emet en directe.
    • Si és la primera vegada que fas una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil, tingues en compte que el procés d'activació d'aquesta funció pot tardar fins a 24 hores. Un cop activada, podràs reproduir en directe a l'instant.
  3. Segueix les indicacions per crear una reproducció en directe.
    • Si vols programar-la per a més tard, toca Més opcions.
    • Per definir les opcions del xat en directe, la restricció d'edat o la monetització, entre d'altres, toca Més opcions i, a continuació, Mostra'n més. A continuació, toca Següent.
    • Per reproduir la pantalla del telèfon, toca Creaun canal i, a continuació, Comparteix la pantalla .
  4. Toca Emet en directe.
  5. Per finalitzar la reproducció, toca Finalitza. Es crearà un arxiu de la reproducció al teu canal i podràs modificar-ne la configuració de privadesa o suprimir l'arxiu en qualsevol moment.

Iniciar una reproducció en directe programada des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Toca Crea "" i, a continuació, Emet en directe.
  3. Toca Calendari i, a continuació, Selecciona la teva reproducció en directe.
    Nota: pots suprimir les reproduccions en directe programades prement el botó Suprimeix.
  4. Toca Emet en directe.