Crear una reproducció en directe en un dispositiu mòbil

Com pots crear una reproducció en directe a YouTube des d'un dispositiu mòbil

Requisits

Per fer una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil, necessitaràs:

Si tens menys de 1.000 subscriptors

Per fer que YouTube sigui una comunitat segura per a tothom, és possible que limitem el nombre d'espectadors de les reproduccions en directe des de dispositius mòbils. A més, les reproduccions en directe arxivades es definiran com a privades de manera predeterminada.

Per què es limita el públic de la meva reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil?

Per ajudar els aspirants a creadors i alhora protegir la comunitat, hem creat unes mesures de protecció per limitar la difusió de contingut potencialment perjudicial.

Què passarà un cop aconsegueixi 1.000 subscriptors?

Un cop hagis arribat als 1.000 subscriptors, és possible que la limitació de públic de les reproduccions en directe des de dispositius mòbils tardi diverses setmanes a suprimir-se. Si el teu nombre de subscriptors es redueix durant aquest temps, és possible que tardi encara més.

Si els subscriptors del teu canal es redueixen a menys de 1.000, s'aplicarà la mateixa limitació de públic que quan no hi havies arribat. No perdràs l'accés a la reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil tret que els subscriptors del canal es redueixin a menys de 50.

Crear i programar una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. A la part inferior, toca Crea "" i després Emet en directe.
    • Si és la primera vegada que fas una reproducció en directe des d'un dispositiu mòbil, el procés d'activació d'aquesta funció pot tardar fins a 24 hores. Un cop activada, podràs reproduir en directe a l'instant.
  3. Segueix els passos per crear una reproducció en directe.
    • Per als usuaris de 13 a 17 anys a YouTube, la configuració de privadesa predeterminada per a les reproduccions en directe des d'un dispositiu mòbil és Ocult. Si tens 18 anys o més, la configuració de privadesa predeterminada de les reproduccions en directe des d'un dispositiu mòbil és Públic. Tots els usuaris poden canviar aquesta configuració perquè la seva reproducció en directe sigui pública, privada o oculta.
    • Si vols programar-la per a més tard, toca Més opcions.
    • Per definir les opcions del xat en directe, la restricció d'edat o la monetització, entre d'altres, toca Més opcions i després Mostra'n més. A continuació, toca Següent.
    • Per reproduir la pantalla del telèfon en directe, toca Crea un canal i després Comparteix la pantalla .
  4. Toca Emet en directe.
  5. Per finalitzar la reproducció, toca Finalitza. Es crearà un arxiu de la reproducció al teu canal i podràs modificar-ne la configuració de privadesa o suprimir l'arxiu en qualsevol moment.

Iniciar una reproducció en directe programada des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Toca Crea "" i després Emet en directe.
  3. Toca Calendari i després Selecciona la teva reproducció en directe.
    Nota: pots suprimir les reproduccions en directe programades prement el botó Suprimeix.
  4. Toca Emet en directe.