Skep ’n regstreekse stroom op ’n mobiele toestel

Om op ’n mobiele toestel regstreeks te stroom, moet jy:

As jy meer as 50 en minder as 1 000 intekenaars het

Om te help om YouTube ’n veilige gemeenskap vir almal te maak, kan ons die aantal kykers van jou regstreekse mobieletoestelstroom beperk. Ook sal jou geargiveerde regstreekse stroom by verstek op privaat gestel word. Dit kan weens verwerking ’n paar weke neem om hierdie veranderinge te weerspieël.

Hoekom word my regstreekse mobieletoestelstroom se gehoor beperk?

Ons het beveiligings geskep om die verspreiding van potensieel skadelike inhoud te beperk om aspirantskeppers te help terwyl ons die gemeenskap beskerm.

Wat gebeur nadat ek 1 000 intekenaars gekry het?

Nadat jy 1 000 intekenaars bereik het, kan dit verskeie weke neem om die beperking op die gehoor vir regstreekse mobieletoestelstroming te verwyder. As jou intekenaartelling in hierdie tydperk afneem, kan dit langer neem.

As jou kanaal se intekenaartelling tot onder 1 000 daal, sal jy dieselfde gehoorbeperking hê as toe jou kanaal minder as 1 000 intekenaars gehad het. Jy sal nie toegang tot regstreekse mobieletoestelstroming verloor nie, tensy jou kanaal se intekenaartelling tot onder 50 daal.

Skep en skeduleer ’n regstreekse mobieletoestelstroom

1. Maak die YouTube-app op jou foon of tablet oop.
  2. Tik onderaan op Skep en dan Begin regstreekse stroom.
    • Vir jou eerste regstreekse mobieletoestelstroom: Dit kan tot 24 uur neem om jou eerste regstreekse stroom te begin. Sodra dit toegelaat word, kan jy onmiddellik regstreeks stroom.
  3. Volg die stappe om ’n regstreekse stroom te skep.
    • Vir YouTube-gebruikers tussen 13 en 17 jaar oud is jou verstekprivaatheidinstelling vir regstreekse mobieletoestelstrome op ongelys gestel. As jy 18 of ouer is, is jou verstekprivaatheidinstelling vir regstreekse mobieletoestelstrome op publiek gestel. Jy kan hierdie instelling verander om hul regstreekse stroom publiek, privaat of ongelys te maak.
    • Tik op Meer opsies om dit vir later te skeduleer.
    • Om opsies vir regstreekse klets, ouderdomsbeperking, monetisering en meer te stel, moet jy tik op Meer opsies en dan Wys meer. Tik dan op Volgende.
    • Om jou foon se skerm te stroom, moet jy tik op Skep kanaal en dan Deel skerm .
  4. Tik op Begin regstreeks stroom.
  5. Tik op Klaar om jou stroom te beëindig. ’n Argief van die stroom sal op jou kanaal geskep word. Jy kan die privaatheidinstelling wysig of die argief enige tyd uitvee.

Begin ’n geskeduleerde regstreekse mobieletoestelstroom

1. Maak die YouTube-app op jou foon of tablet oop.
  2. Tik op Skep  en dan Begin regstreeks stroom.
  3. Tik op Kalender en dan Kies jou regstreekse stroom.
    Let wel: Jy kan geskeduleerde regstreekse strome uitvee deur die uitveeknoppie te druk.
  4. Tik op Begin regstreeks stroom.