Opret en livestream på mobil

Hvis du vil livestreame på mobilen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have mindst 50 abonnenter.
  • Livestreaming må ikke være blevet begrænset på din kanal inden for de seneste 90 dage.
  • Du skal have bekræftet din kanal.
  • Du skal aktivere livestreaming. Du skal muligvis vente 24 timer, før du kan starte din første livestream.
  • Du skal bruge en enhed med iOS 8 eller nyere.

Hvis du har over 50 og under 1.000 abonnenter

Din stream vises for et begrænset antal seere, og dit arkiv bliver som standard privat efter hver session. Når du får 1.000 abonnenter, skal du måske vente lidt, før du får fuld adgang til livestreaming på mobil.

Hvorfor er min livestream på mobil begrænset?

Vi prøver altid nye måder at lade youtubere bruge flere funktioner på og samtidig opretholde sikkerheden for fællesskabet. Vi har oprettet sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at begrænse spredning af potentielt skadeligt indhold for at hjælpe mindre, håbefulde youtubere og samtidig forhindre brodne kar i at misbruge livestreaming på mobil.

Hvorfor er min livestream på mobil begrænset?

Når du har nået 1.000 abonnenter, kan det tage flere uger at fjerne begrænsningerne af livestreaming på mobil. Hvis dit antal abonnenter falder i denne periode (på grund af almindelige opsigelser af abonnementer, fjernelse af spam eller lukkede konti), kan det tage endnu længere tid.

Hvis din kanal kommer under 1.000 abonnenter igen, vil du have de samme begrænsninger, som da du havde under 1.000 abonnenter. Du mister ikke adgang til livestreaming på mobil.

Opret og planlæg en livestream på mobil

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Opret og så live.
    • Hvis dette er din første livestream på mobil: Det kan tage op til 24 timer at aktivere din første livestream. Når den er aktiveret, kan du livestreame øjeblikkeligt.
  3. Følg vejledningen for at oprette en livestream.
    • For brugere af YouTube på 13-17 år er adgangsindstillingen for livestreams på mobil angivet til skjult som standard. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling for livestreams på mobil angivet til offentlig som standard. Du kan ændre denne indstilling for at gøre livestreamen offentlig, privat eller skjult.
    • Tryk på Flere valgmuligheder for at planlægge til senere.
    • Du kan vælge dine indstillinger for livechat, aldersbegrænsning, indtægtsgenerering og meget mere ved at trykke på Flere valgmuligheder og så Vis mere. Tryk derefter på Næste.
    • Du kan streame din telefonskærm ved at trykke på Opret kanal og så Del skærm .
  4. Tryk på live.
  5. Tryk på Afslut for at afslutte din stream. Der oprettes et arkiv over streamen på din kanal. Du kan til enhver tid redigere adgangsindstillingen eller slette arkivet.

Start en planlagt livestream på mobil

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Opret og så live.
  3. Tryk på Kalender og så Vælg din livestream.
    Bemærk! Du kan slette planlagte livestreams ved at trykke på knappen Slet.
  4. Tryk på live.

Livestreaming af apps med iOS ReplayKit

Når du bruger en understøttet app som f.eks. Procreate, Asphalt 8: Airborne eller Mobile Legends: Bang bang, kan du streame direkte til YouTube. Sådan streamer du:

1. Åbn den app, du vil streame.
  2. Åbn livestreamingmenuen, og vælg YouTube.
  3. Følg vejledningen for at konfigurere din stream.
  4. Tryk på live.

Bemærk! Hvis du vil livestreame med ReplayKit, skal du bruge en enhed med iOS 10.2 eller nyere.