Crear una transmissió en directe en un dispositiu mòbil

Per fer una transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil, necessitaràs:

Si tens més de 50 i menys de 1.000 subscriptors.

La teva reproducció en continu es mostrarà a un nombre limitat d'espectadors i el teu arxiu canviarà a privat de manera predeterminada després de cada sessió. Un cop tinguis 1.000 subscriptors, és possible que hagis d'esperar per obtenir accés complet a la funció de reproducció en directe des de dispositius mòbils.

Per què s'ha restringit la meva transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil?

Sempre estem explorant noves maneres de permetre que els creadors utilitzin més funcions, mentre protegim la nostra comunitat. Per ajudar els aspirants a creadors més petits alhora que impedim que els usuaris amb comportaments inadequats facin un ús abusiu de les reproduccions en directe des de dispositius mòbils, hem creat unes mesures de protecció per limitar la difusió de contingut potencialment perjudicial.

Per què s'ha restringit la meva transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil?

Un cop hagis arribat als 1.000 subscriptors, és possible que les limitacions de les reproduccions en directe des de dispositius mòbils tardin diverses setmanes a suprimir-se. A més, si el teu nombre de subscriptors es redueix durant aquest temps (a causa de cancel·lacions de la subscripció regulars o la supressió de comptes brossa o tancats), és possible que tardi encara més.

Si els subscriptors del teu canal es redueixen a menys de 1.000, s'aplicaran les mateixes limitacions que quan no hi havies arribat. No perdràs l'accés a la transmissió en directe per dispositiu mòbil.

Crear i programar una transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. A la part inferior, toca Crea i després Emet en directe.
    • Si és la primera vegada que fas una transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil, el procés d'activació d'aquesta funció pot tardar fins a 24 hores. Un cop activada, podràs transmetre en directe a l'instant.
  3. Segueix els passos per crear una transmissió en directe.
    • Per als usuaris de 13 a 17 anys a YouTube, la configuració de privadesa predeterminada per a les transmissions en directe des d'un dispositiu mòbil és Ocult. Si tens 18 anys o més, la configuració de privadesa predeterminada de les transmissions en directe des d'un dispositiu mòbil és Públic. Pots canviar aquesta opció de configuració per definir les transmissions en directe com a públiques, privades o ocultes.
    • Si vols programar-la per a més tard, toca Més opcions.
    • Per definir les opcions del xat en directe, la restricció d'edat o la monetització, entre d'altres, toca Més opcions i després Mostra'n més. A continuació, toca Següent.
    • Per reproduir la pantalla del telèfon en directe, toca Crea un canal i després Comparteix la pantalla .
  4. Toca Emet en directe.
  5. Per finalitzar la reproducció, toca Finalitza. Es crearà un arxiu de la reproducció al teu canal i podràs modificar-ne la configuració de privadesa o suprimir l'arxiu en qualsevol moment.

Iniciar una transmissió en directe programada des d'un dispositiu mòbil

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Toca Crea  i després Emet en directe.
  3. Toca Calendari i després Selecciona la teva transmissió en directe.
    Nota: pots suprimir les reproduccions en directe programades prement el botó Suprimeix.
  4. Toca Emet en directe.

Reproduir en directe una aplicació amb ReplayKit per a iOS

Si utilitzes una aplicació compatible, com ara Procreate, Asphalt 8: Airborne o Mobile Legends: Bang bang, pots reproduir-la directament a YouTube. Per iniciar la reproducció:

1. Obre l'aplicació que vols reproduir.
  2. Obre el menú de la transmissió en directe i selecciona YouTube.
  3. Segueix els passos per configurar la reproducció.
  4. Toca Emet en directe.

Nota: per transmetre en directe amb ReplayKit, necessites un dispositiu amb iOS 10.2 o versions posteriors.