Administrer biblioteket ditt

Du finner loggen din, Se senere-listen, spillelister og annen kanalinformasjon på Bibliotek-siden din.

Du finner biblioteket ditt ved å gå til menyen på siden og velge Bibliotek.

Logg

Under Logg finner du innhold du nylig har sett på.

Se senere

Under Se senere finner du innhold du har lagret eller ønsker å komme tilbake til. Her kan du finne ut mer om hvordan du legger til innhold i Se senere-listen din.

Spillelister

Du kan lagre spillelister i biblioteket ditt. Finn ut mer her.

Likte videoer

Under Likte videoer finner du videoer du liker.

Kjøp

Under Kjøp finner du innhold du har kjøpt. Her kan du finne ut mer om hvordan du kjøper videoer.