Utforsk Du-fanen

Gå til Du-fanen for å se alt du har sett på, lastet ned eller kjøpt på YouTube. Du finner også kontorelaterte innstillinger og kanalinformasjon på denne siden.

Explore the You tab on your mobile device

Trykk på profilbildet ditt for å gå til Du-fanen. På denne siden finner du følgende valg:

Bytt konto

For å bytte mellom kontoer trykker du på Bytt konto. Du finner dette alternativet under kanalnavnet. Du finner også dette alternativet når du trykker på Innstillinger øverst til høyre på siden.

Google-konto

For å gå til Google-kontoen din trykker du på Google-konto. Du finner dette alternativet under kanalnavnet. Du finner også dette alternativet når du trykker på Innstillinger øverst til høyre på siden.

Slå på inkognitomodus

For å surfe privat på YouTube trykker du på Slå på inkognitomodus. Du finner dette alternativet under kanalnavnet.

Logg

Under Logg finner du videoer du nylig har sett. Finn ut mer om hvordan du administrerer seerloggen.

Spillelister

Se senere-spillelistene og spillelistene du har opprettet, inkludert offentlige, private og ikke-oppførte spillelister, finner du under Spillelister. En spilleliste kan inneholde opptil 5000 videoer. Finn ut mer om hvordan du administrerer spillelistene dine.

Nedlastinger

Under Nedlastinger finner du videoer du har lastet ned for å se senere.

Videoene dine

Under Videoene dine finner du videoene du tidligere har lastet opp.

Film- og TV-kjøp

Under Film- og TV-kjøp finner du videoene du har kjøpt. Finn ut mer om hvordan du kjøper filmer og serier.

Merker

Se merkene du har fått. Finn ut mer om hvordan du får og administrerer merker.

Klippene dine

Når du klippet ut deler av videoer for å lagre dem for senere bruk eller dele dem med andre, lagres de her. Finn ut mer om hvordan du deler klipp.

Handlekurv

Se produktene du har lagt i handlekurven.

Shopping-ønskeliste

Hvis du har lagret produkter i ønskelisten, finner du dem her.

Premium-fordelene dine

Hvis du er Premium-abonnent, kan du se fordelene som er tilgjengelige for deg med abonnementet ditt. Finn ut mer om hvordan du oppretter et Premium-abonnement.

Hjelp og tilbakemelding

Trykk på Hjelp og tilbakemelding for å finne ressurser i brukerstøtten eller sende oss tilbakemeldinger.

Innstillinger

Trykk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen for å se flere innstillinger og alternativer, blant annet for tilgjengelighet, personvern og deling.

Merk: Det er ikke sikkert at du ser alle disse delene. Hvis du for eksempel ikke har lagt noen varer i handlekurven, vises ikke Handlekurv-delen.