Tutustu Sinä-välilehteen

Sinä-välilehdeltä näet kaiken YouTubessa katsomasi, lataamasi ja ostamasi sisällön. Lisäksi näet välilehdeltä tiliisi liittyvät asetukset ja kanavan tiedot.

Explore the You tab on your mobile device

Pääset Sinä-välilehdelle siirtymällä oppaaseen  ja klikkaamalla Sinä. Valitse seuraavista:

Tilin vaihtaminen

Voit vaihtaa käyttämääsi tiliä valitsemalla Vaihda tiliä. Tämä löytyy kanavan nimen alapuolelta. Vaihtoehto näkyy myös, kun klikkaat profiilikuvaasi sivun oikeasta yläkulmasta.

Google-tili

Voit siirtyä Google-tilillesi klikkaamalla Google-tili. Tämä löytyy kanavan nimen alapuolelta. Vaihtoehto näkyy myös, kun klikkaat profiilikuvaasi sivun oikeasta yläkulmasta.

Historia

Viime aikoina katsomasi videot löytyvät Historiasta. Lue lisää katseluhistorian muokkaamisesta.

Primetime-kanavat

Voit katsoa ostamiasi Primetime-kanavia.

Katso myöhemmin

Katso myöhemmin ‑soittolistalle tallentamasi videot näkyvät täällä.

Soittolistat

Luomasi julkiset, yksityiset ja piilotetut soittolistat löytyvät Soittolistoista. Soittolistalla voi olla enintään 5 000 videota. Lue lisää soittolistojen muokkaamisesta.

Tykätyt videot

Videot, joista olet tykännyt aiemmin, näkyvät Tykätyissä videoissa.

Omat videot

Omista videoista näet aiemmin YouTubeen lataamasi videot.

Merkit

Näet ansaitsemasi merkit. Lue lisää merkeistä ja niiden ylläpidosta.

Omat klipit

Kun klippaat videoista osia myöhempää käyttöä varten tallennettavaksi tai muille jaettavaksi, ne tallentuvat tänne. Lue lisää klippien jakamisesta.

Huom. Et välttämättä näe kaikkia osioita Sinä-välilehdellä.