Kirjaston käyttäminen

Kirjastosivulla näet tietoja kanavastasi, kuten historian, myöhemmin katsottavien listan ja soittolistat.

Siirry kirjastoon valitsemalla vasemmanpuoleisesta tai alhaalla olevasta valikosta Kirjasto .

Historia

Historia näyttää äskettäin katsellun sisällön.

Katso myöhemmin

Katso myöhemmin -kohdasta löydät myöhemmin katsottavaksi tallentamasi sisällön. Katso lisätietoja sisällön tallentamisesta myöhemmin katsottavaksi.

Soittolistat

Kirjastoon voi tallentaa soittolistoja. Katso lisätietoja soittolistoista.

Tykätyt videot

Tykätyt videot -osiossa näet videot, joista olet tykännyt.

Ostokset

Ostokset-kohdassa voit käyttää ostamaasi sisältöä. Katso lisätietoja videoiden ostamisesta.