Administrer din samling

På siden Samling finder du Historik, Se senere, Playlister og andre kanaloplysninger.

Du finder din samling ved at gå til menuen i venstre side eller nederst og vælge Samling .

Historik

Under Historik kan du finde indhold, som du har set for nylig.

Se senere

Her finder du indhold, som du har gemt og gerne vil vende tilbage til. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer indhold til din Se senere-liste.

Playlister

Du kan gemme playlister i din samling. Få flere oplysninger om playlister.

Videoer, du kan lide

Her finder du videoer, som du har givet et like.

Køb

Her kan du finde indhold, som du har købt. Få flere oplysninger om køb af videoer.