Kjøpsinformasjon for Superchat og Super Sticker

Finn ut hvordan du kjøper en Superchat-melding eller et Super Sticker-merke.

Systemkrav
Superchat-meldinger er synlige på YouTube på datamaskiner og i mobilappene. De kan vises i Internet Explorer 11 og nyere, Chrome 36 og nyere, Safari 9 og nyere, FireFox 35 og nyere, Edge, og Opera 23 og nyere.
Du kan se Super Stickers på YouTube på en datamaskin eller i enkelte YouTube-mobilapper. De kan vises i Internet Explorer 11 og nyere, Chrome 36 og nyere, Safari 9 og nyere, FireFox 35 og nyere, Edge, og Opera 23 og nyere.
Merk: Superchat-meldinger og Super Stickers støttes ikke på nettlesere for mobilenheter.

Refusjoner

Frivillige Superchat- og Super Sticker-bidrag kan ikke refunderes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til refusjonsretningslinjene for YouTube. Hvis du har problemer med eller spørsmål om en betaling, kan du kontakte brukerstøtten.

Husk at Superchat-meldinger og Super Stickers er laget for at du skal kunne samhandle med skaperen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se YouTube-retningslinjene for betalt promotering og forpliktelsene dine om å opplyse om dette.

Kvitteringer

Når du har betalt for en Superchat-melding eller et Super Sticker-merke, sender vi deg en kvittering på e-post som bevis på kjøpet.