Købsinfo om Super Chat og Super Sticker

Få flere oplysninger om, hvordan du køber en Super Chat eller Super Sticker.

Systemkrav
Super Chats kan ses på YouTube på din computer eller i mobilapps. De kan ses i følgende eller nyere versioner: Internet Explorer 11, Chrome 36, Safari 9, FireFox 35, Edge og Opera 23.
Super Stickers kan ses på YouTube på din computer og i visse YouTube-mobilapps. De kan ses i følgende eller nyere versioner: Internet Explorer 11, Chrome 36, Safari 9, FireFox 35, Edge og Opera 23.
Bemærk! Super Chats og Super Stickers understøttes ikke i mobilbrowsere.

Refusioner

Frivillige betalinger for Super Chats og Super Stickers refunderes ikke. Se YouTubes refusionspolitik for at få flere oplysninger. Hvis du har problemer eller har spørgsmål om en betaling, kan du kontakte vores supportteam.

Husk, at Super Chats og Super Stickers er til personlig interaktion med youtuberen. Du kan få flere oplysninger i YouTubes politikker om betalt promovering og dine forpligtelser vedrørende offentliggørelse.

Kvitteringer

Når du har betalt for din Super Chat eller Super Sticker, får du tilsendt en kvittering via mail.