Hantera din studentprenumeration på YouTube

Har du en fråga om din studentprenumeration på YouTube? Nedan finns information om du behöver hjälp med verifiering eller ändring av din prenumeration. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta supporten för YouTube.

Verifiera din studentstatus på nytt

För en studentprenumeration på YouTube Music Premium eller YouTube Premium krävs att du varje år verifierar din studentstatus för att du ska få behålla ditt rabatterade studentpris. I slutet av varje år av prenumerationen får du en avisering via e-post och/eller i appen där du blir ombedd att verifiera din studentstatus på nytt.
Om du är kvalificerad för att verifiera din studentstatus på nytt och har mindre än 30 dagar kvar innan din studentstatus upphör kan du välja att förnya. Om du vill se när din studentstatus upphör eller förnya din studentprenumeration besöker du http://youtube.com/purchases.
Om du behöver hjälp med verifieringsprocessen kontaktar du SheerID via e-post på customerservice@sheerid.com. Om du behöver hjälp med din prenumeration kan du kontakta supporten för YouTube.

Avsluta medlemskapet

Du kan när som helst avsluta YouTube-betalmedlemskapet. När du gör det har du fortfarande tillgång till betalmedlemskapet till slutet av faktureringsperioden.

Avslutning på studentprenumerationen

Du kan ha en studentprenumeration på YouTube i upp till 4 år. I slutet av varje år behöver du verifiera din behörighet på nytt. Om du fortfarande är prenumerant men inte längre är kvalificerad för studentpriset övergår prenumerationen automatiskt till en prenumeration till fullpris. Du kan när som helst avsluta YouTube-betalmedlemskapet.