Administrer YouTube-studentabonnementet ditt

Prisfeil for YouTube Premium-studentabonnementer: Et teknisk problem har ført til at noen YouTube Premium-abonnenter som registrerte seg for et gjentakende studentabonnement, er blitt belastet for mye. Vi har satt i gang refusjonsprosessen for alle berørte abonnenter. Hvis du er student og ønsker å fortsette Premium-abonnementet ditt til nedsatt pris, må du bekrefte studentstatusen din før den nåværende faktureringssyklusen er over. Dette gjør du ved å klikke på «Bekreft nå»-knappen i e-posten vi har sendt til kontoen din.

Har du spørsmål om YouTube-studentabonnementet ditt? Se nedenfor hvis du trenger hjelp med bekreftelse av studentstatus eller endring av abonnementet ditt. Kontakt brukerstøtten for YouTube hvis du trenger mer hjelp.

Bekreft studentstatusen din på nytt

Du må bekrefte studentstatusen din hvert år for å beholde studentrabatten på YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-abonnementet ditt. Du mottar et varsel per e-post og/eller i appen ved utgangen av hvert abonnementsår med påminnelse om å bekrefte studentstatusen din på nytt.
Hvis det er under 30 dager til studentstatusen din utløper og du fortsatt er kvalifisert for et studentabonnement, kan du gå i gang med fornyelsesprosessen. Gå til http://youtube.com/purchases for å se når studentstatusen din utløper, eller for å fornye studentabonnementet ditt.
Hvis du trenger hjelp med bekreftelsesprosessen, kan du sende en e-post til SheerID på customerservice@sheerid.com. Hvis du trenger hjelp med abonnementet ditt, kan du kontakte brukerstøtten for YouTube.

Avslutt abonnementet

Du kan når som helst avslutte det betalte YouTube-abonnementet ditt. Hvis du avslutter, har du fortsatt tilgang til fordelene fra det betalte abonnementet ditt frem til slutten av den månedlige faktureringssyklusen.

Slutten av studentabonnementet

Du kan ha et YouTube-studentabonnement i opptil fire år. Ved utgangen av hvert år må du bekrefte at du fortsatt er kvalifisert. Hvis du fortsatt er abonnent, men ikke lenger er kvalifisert for studentrabatten, blir studentabonnementet ditt automatisk omgjort til et abonnement til full pris. Du kan når som helst avslutte det betalte YouTube-abonnementet ditt.