YouTuben opiskelijajäsenyyden ylläpitäminen

Onko sinulla kysyttävää YouTuben opiskelijajäsenyydestä? Alla on tietoa vahvistuksesta sekä jäsenyyden muutoksista. Jos tarvitset muuta apua, voit ottaa yhteyttä YouTuben tukeen.

Opiskelijastatuksen uudelleenvahvistaminen

YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin opiskelijajäsenyys ja opiskelijahinta edellyttävät opiskelijastatuksen vahvistamista vuosittain. Saat aina jäsenvuotesi lopulla sähköpostitse tai sovelluksen kautta ilmoituksen, jossa muistutetaan statuksen vahvistamisesta.
Jos opiskelijajäsenyytesi on voimassa enää alle 30 päivää ja opiskelujen jatkuminen on todistettavissa, voit aloittaa uusimisprosessin. Jos haluat nähdä, milloin opiskelijastatuksesi vanhenee, tai haluat uusia jäsenyytesi, käy osoitteessa http://youtube.com/purchases.
Voit pyytää apua vahvistukseen lähettämällä SheerID:lle sähköpostia osoitteeseen customerservice@sheerid.com. Jos tarvitset jäsenyyteen liittyvää apua, ota yhteyttä YouTuben tukeen.

Jäsenyyden peruminen

Voit perua maksullisen YouTube-jäsenyytesi milloin tahansa. Jos perut jäsenyytesi, voit hyödyntää maksullisen jäsenyyden etuja kuukausittaisen laskutuskauden loppuun asti.

Opiskelijajäsenyyden päättyminen

YouTuben opiskelijajäsenyys on voimassa enintään neljä vuotta. Sinun on todistettava kunkin vuoden lopussa, että täytät edelleen jäsenyysehdot. Jos jatkat jäsenyyttäsi, muttet saa sitä enää opiskelijahintaan, se muuttuu automaattisesti normaalihintaiseksi. Voit perua maksullisen YouTube-jäsenyytesi milloin tahansa.