Gestionar una subscripció d'estudiant a YouTube

Tens cap pregunta sobre la teva subscripció d'estudiant a YouTube? Consulta els apartats següents per obtenir informació sobre la verificació o els canvis en la teva subscripció. Si necessites més ajuda, contacta amb l'assistència de YouTube.

Tornar a verificar la condició d'estudiant

Les subscripcions d'estudiant a YouTube Music Premium o YouTube Premium necessiten que verifiquis la teva condició d'estudiant cada any per continuar gaudint del descompte per a estudiants. Rebràs un correu electrònic o una notificació a l'aplicació al final de cada any de subscripció per recordar-te que tornis a verificar la teva condició d'estudiant.
Si queden menys de 30 dies perquè caduqui la teva condició d'estudiant i compleixes els requisits per tornar a verificar-la, pots iniciar el procés de renovació. Si vols consultar la data de caducitat de la teva condició d'estudiant o vols renovar la teva subscripció d'estudiant, visita http://youtube.com/purchases.
Per obtenir ajuda amb el procés de verificació, envia un correu electrònic a SheerID a l'adreça customerservice@sheerid.com. Si necessites ajuda amb la teva subscripció, contacta amb l'assistència de YouTube.

Cancel·lar una subscripció

Pots cancel·lar la teva subscripció de pagament a YouTube en qualsevol moment. Quan la cancel·lis, continuaràs tenint accés als avantatges de la subscripció de pagament fins que acabi el cicle de facturació mensual.

Fi de la subscripció d'estudiant

Pots gaudir d'una subscripció d'estudiant a YouTube durant un màxim de 4 anys. Al final de cada any, se't demanarà que tornis a verificar la teva idoneïtat. Si continues sent subscriptor, però ja no compleixes els requisits per gaudir del descompte d'estudiant, la teva subscripció d'estudiant es convertirà de manera automàtica en una subscripció sense descompte. Pots cancel·lar la teva subscripció de pagament a YouTube en qualsevol moment.