Bestuur jou YouTube-studentelidmaatskap

Het jy ’n vraag oor jou YouTube-studentelidmaatskap? Kry hieronder hulp met verifikasie of veranderinge aan jou lidmaatskap. Jy kan YouTube-steundienste kontak as jy meer hulp nodig het.

Herverifieer jou studentestatus

Vir studentelidmaatskappe aan YouTube Music Premium of YouTube Premium moet jy jou status as ’n student jaarliks verifieer om jou afslagpryse vir studente te behou. Jy sal naby die einde van elke jaar van lidmaatskap ’n e-pos en/of inappkennisgewing ontvang waarin jy herinner word om jou studentestatus te herverifieer.
As jy kwalifiseer om jou studentestatus te herverifieer, en jou studentestatus gaan oor minder as 30 dae verval, kan jy met jou hernuwing begin. Besoek http://youtube.com/purchases om te kyk wanneer jou studentestatus verval, of om jou studentelidmaatskap te hernu.
Vir hulp met die verifikasieproses kan jy ’n e-pos stuur aan SheerID by customerservice@sheerid.com. Kontak YouTube-steundienste as jy hulp met jou lidmaatskap nodig het.

Kanselleer jou lidmaatskap

Jy kan enige tyd jou betaalde YouTube-lidmaatskap kanselleer. Nadat jy dit gekanselleer het, sal jy nog tot die einde van jou maandelikse faktureringsiklus toegang tot die voordele van jou betaalde lidmaatskap hê.

Einde van studentelidmaatskap

Jy kan tot 4 jaar lank ’n YouTube-studentelidmaatskap hê. Jy sal aan die einde van elke jaar weer moet verifieer dat jy kwalifiseer. As jy ’n intekenaar bly, maar nie meer vir studentepryse kwalifiseer nie, sal jou studentelidmaatskap outomaties na lidmaatskap teen die volle prys oorgeskakel word. Jy kan enige tyd jou betaalde YouTube-lidmaatskap kanselleer.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum