Få flere oplysninger om planlagte anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret

Hvis en ophavsretsejer finder sit ophavsretsligt beskyttede indhold på YouTube uden at have givet tilladelse, kan ejeren indsende en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret

Som et led i denne proces kan ejeren vælge at planlægge en fjernelse af det ophavsretsligt beskyttede indhold. Det betyder, at uploaderen har 7 dage til at reagere, inden et strafklip for at krænke ophavsretten anvendes på vedkommendes kanal, efter at YouTube har godkendt anmodningen om fjernelse. I disse 7 dage har uploaderen nogle forskellige muligheder:

• Slet videoen: Hvis uploaderen fjerner sin video fra YouTube, inden de 7 dage er gået, får vedkommendes kanal ikke et strafklip for at krænke ophavsretten.
    • Når perioden på 7 dage er overstået, fjernes strafklippet for at krænke ophavsretten ikke ved at fjerne videoen.
  • Kontakt klageren: Uploadere kan kontakte den person, der har indsendt anmodningen om fjernelse (klageren), og bede vedkommende om at trække sin anmodning om fjernelse på grund af ophavsret tilbage.
  • Annuller en appel: Hvis den planlagte anmodning om fjernelse var resultatet af en uploader, der appellerede et Content ID-krav, kan uploaderen annullere sin appel inden for perioden på 7 dage.
  • Undlad at gøre noget: Uploaderen kan vente på, at anmodningen om fjernelse træder i kraft, når perioden på 7 dage er slut. Til den tid fjernes indholdet fra YouTube, og et strafklip for at krænke ophavsretten anvendes på uploaderens kanal. Uploaderen kan derefter vælge, om og hvordan vedkommende vil fjerne strafklippet for at krænke ophavsretten.
    • Indhold kan være påvirket af mere end ét Content ID-krav eller mere end én anmodning om fjernelse, men det kan kun få ét strafklip for at krænke ophavsretten ad gangen.

Hvis uploaderen mener, at videoen er blevet fjernet ved en fejl, kan vedkommende på dette tidspunkt indsende en indsigelse. Få flere oplysninger om processen til anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.