Kry meer inligting oor geskeduleerde kopieregverwyderingversoeke

As ’n kopieregeienaar hul kopieregbeskermde inhoud op YouTube kry sonder hul magtiging, kan hulle ’n kopieregverwyderingversoek indien

Hulle kan as deel van hierdie proses die opsie kies om die verwydering van die kopieregbeskermde inhoud te skeduleer. Dit beteken nadat YouTube die verwyderingproses valideer, het die oplaaier 7 dae om op te tree voordat daar ’n kopieregwaarskuwing op hul kanaal toegepas word. Tydens hierdie 7-dag tydperk is daar ’n paar verskillende stappe wat oplaaiers kan doen:

• Vee hul video uit: As die oplaaier hul video van YouTube af verwyder voordat die 7-dag tydperk verby is, sal hul kanaal nie ’n kopieregwaarskuwing kry nie.
    • Ná die 7-dag tydperk verby is, sal verwydering van die video nie die kopieregwaarskuwing oplos nie.
  • Kontak die eiser: Oplaaiers kan met die persoon in aanraking kom wat die verwyderingversoek ingedien het (die eiser) en hulle vra om hul kopieregverwyderingversoek terug te trek.
  • Kanselleer ’n appèl: As die geskeduleerde verwyderingversoek die gevolg was van ’n oplaaier wat teen ’n Content ID-eis geappelleer het, kan die oplaaier binne die 7-dag tydperk hul appèl kanselleer.
    • Indien die oplaaier kanselleer, sal hul inhoud nie verwyder word nie en hul kanaal sal nie ’n kopieregwaarskuwing kry nie. Die Content ID-eis sal egter aktief bly op hul video. Kry meer inligting oor die verskil tussen kopieregverwyderingversoeke en Content ID-eise.
  • Doen niks: Oplaaiers kan wag vir die verwyderingversoek om in werking te tree ná die 7-dag tydperk verby is. Die inhoud sal op hierdie stadium van YouTube af verwyder word en ’n kopieregwaarskuwing sal op die oplaaier se kanaal toegepas word. Die oplaaier kan dan kies of en hoe hulle die kopieregwaarskuwing wil afhandel.
    • Inhoud kan deur meer as een Content ID-eis of verwyderingversoek beïnvloed word, maar kan slegs een kopieregwaarskuwing op ’n slag kry.

As die oplaaier in hierdie stadium meen hul video is verkeerdelik verwyder, kan hulle ’n verweerkennisgewing indien. Kry meer inligting oor die kopieregverwyderingversoekproses.