Køb produkter på YouTube

Du kan gennemse og købe produkter, der vises i indhold fra dine foretrukne youtubere, eller du kan købe produkter, der er relevante for dine interesser.

Her finder du produkter på YouTube

Produkter i beskrivelse

Du kan gennemse produkter direkte i videobeskrivelser, mens du ser indholdet. I videobeskrivelsen kan du se en liste over varer, der er til salg, og priser. Hvis du vælger en vare, bliver du omdirigeret til den officielle forhandler. YouTube kan ikke holdes ansvarlig for dine aktiviteter og køb via andre forhandlere.

Bemærk! Du bliver muligvis debiteret i udenlandsk valuta, og beløbet, du betaler, kan variere afhængigt af udenlandske valutakurser og bankgebyrer. Gennemgå prisen på varerne på forhandlerens website, før du køber.

Rækkefølgen af varer, der vises, er som standard automatiseret baseret på forskellige faktorer, f.eks. pris, popularitet og tilgængelighed. Youtubere kan også manuelt vælge, hvilke specifikke elementer der skal vises i deres kanal- eller videobeskrivelse.

Produkthylden

Produkthylden under eller ud for kvalificerede videoer og livestreams giver dig mulighed for at se en forhåndsvisning af de varer, der er med i youtuberens video. På produkthylden kan du finde de varer, der er til salg, og priserne på dem. Hvis du vælger en vare, kan du muligvis se en forhåndsvisning af varen direkte på YouTube. Ellers bliver du omdirigeret til den officielle forhandler.

Se produkter fra en video, Shorts-video eller livestream

Mens du ser indhold, kan du gennemse udvalgte produkter. Klik på knappen Shopping, eller vælg Shopping shopping bag icon for at købe eller få flere oplysninger. Der vises en liste over produkter, som youtuberen har tagget i sit indhold, med links, som du kan følge for at købe fra vedkommendes butik. Youtubere kan også fastgøre produkter i løbet af deres livestreams for at fremhæve dem yderligere.

Klassisk eller immersiv afspiller til livestreams

Kanalbutik

En kanals butiksfane viser alle produkter, der sælges af youtubere i deres personlige butikker. Du kan se fanen Butik på startsiden for youtuberens kanal.

Links til butikken i beskrivelser

En youtuber kan inkludere et webadresselink til sin butik i beskrivelsen af sin video. Vælg webadressen for at se en forhåndsvisning af varerne direkte på YouTube, mens videoen afspilles. Du kan derefter vælge varen igen for at gå til kanalens officielle butik og købe en vare.

Se og køb produkter fra youtubere

Hvis du befinder dig i et af de lande, hvor funktionen er tilgængelig, kan du støtte nogle af dine yndlingsyoutubere ved at købe deres produkter. Kvalificerede youtubere kan fremvise deres egne produkter på YouTube her:

• Youtuberens kanalbutik
  • Produkter i videobeskrivelsen
  • Produkthylden under eller ud for en video eller livestream
  • Livestreams med et fastgjort produkt
  • Videobeskrivelser med links til butikken
  • Shopping-knappen i videoer i langt format, Shorts-videoer eller livestreams

Youtubere kan samarbejde med en af vores understøttede platforme eller forhandlere om at vise deres produkter, f.eks. officielt merchandise, på YouTube. Når du vælger en af deres varer på YouTube, åbnes en ny fane med varen på forhandlerens website. Du kan derefter gennemse og købe youtuberens produkter og officielt merchandise hos forhandleren. Få flere oplysninger om de politikker, der gælder for dine køb.

Find og køb taggede produkter på YouTube

Nogle youtubere kan også tagge produkter fra andre brands i deres YouTube-videoer, Shorts-videoer og livestreams. Hvis du befinder dig på en af disse lokationer, kan du gennemse og købe de taggede produkter. Shopping shopping bag icon vises muligvis på afspilningssiden for nogle videoer, Shorts-videoer og livestreams. Hvis det gør, betyder det, at mindst ét produkt er blevet tagget. Hvis du vælger Shopping shopping bag icon, får du vist de taggede produkter.

Hvis du bruger en mobilenhed, vises en produkthylde muligvis under indholdet i dine søgeresultater, i dit afspilningsfeed eller i dit startfeed. Produkthylden viser produkter, som youtuberen har tagget i sin video. Hvis du trykker på et produkt, bliver du ført til afspilningssiden, hvor du kan se oplysninger om produktet i engagementspanelet. Hvis du ikke er interesseret i de produkter, der vises, kan du afvise denne funktion ved at trykke på Luk .

Du kan vælge et produkt for at gå til den enkelte produktside eller gå direkte til forhandlerens website for at få flere oplysninger om produktet. På produktsiden kan du også finde:

• Produktbilleder
  • Produktbeskrivelser
  • Produktvarianter, f.eks. forskellige farver eller størrelser
  • Prisoplysninger fra en eller flere forhandlere
  • Muligheder for at gemme og dele
  • Produktbedømmelser
  • Relaterede videoer og produkter

Når du vælger varen, åbnes forhandlerens website, og du bliver omdirigeret fra YouTube. Få flere oplysninger om vores politikker for køb på eksterne forhandlerwebsites.

Bemærk! Når du bruger en brandkonto, kan du ikke foretage køb på vegne af brandkontoen. Dit køb bliver knyttet til din individuelle konto i stedet for brandkontoen.

Sådan kan du også købe produkter på YouTube

Når du ser en video, bemærker du muligvis en automatisk genereret produktsektion i afspilningsfeedet, der er relateret til det, du ser. Denne funktion er tilgængelig i YouTube-appen på en Android-enhed eller iPhone i Brasilien, Canada, Filippinerne, Indien, Malaysia, USA og Østrig.

Når du søger efter et produkt på YouTube, kan du muligvis få vist og købe produktet. Hvis du klikker på produktet, kan du gå til produktsiden og se flere oplysninger. Denne funktion er tilgængelig i YouTube-appen på en Android-enhed eller iPhone i Brasilien, Indien og USA.

Du ser måske en automatisk genereret produktsektion i dit startfeed, der er relateret til videoer, som du tidligere har set. Denne funktion er tilgængelig i YouTube-appen på en Android-enhed eller iPhone i Brasilien, Indien og USA.

Tilgængelighed i lande/områder

Du kan købe produkter fra youtubere eller fra andre brands, som de viser i deres indhold. Tilgængeligheden varierer afhængigt af:

• Om du ser en livestream, video eller Shorts-video
  • Hvilket land/hvilken region du befinder dig i
  • Om produktet er fra youtuberen eller fra et andet brand

Hvis du ser en video, en Shorts-video eller en livestream i et af disse lande/regioner, kan du købe produkter fra en youtuber, f.eks. merchandise eller produkter fra andre brands, som youtuberen viser:

• Algeriet
  • Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Brasilien
  • Cambodja
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrig
  • Georgien
  • Tyskland
  • Ghana
  • Grækenland
  • Guatemala
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Libanon
  • Malaysia
  • Mexico
  • Marokko
  • Nepal
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Tunesien
  • Tyrkiet
  • Uganda
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam
  • Zimbabwe