Comprar productes a YouTube

Pots navegar pels productes que es mostren al contingut dels teus creadors preferits i comprar-los, o bé comprar productes rellevants en funció dels teus interessos.

On pots trobar productes a YouTube

Productes a la descripció

Pots navegar pels productes directament a les descripcions dels vídeos mentre mires el contingut. A la descripció del vídeo, pots trobar la llista d'articles en venda i els preus. Si selecciones un article, se't redirigeix a la botiga oficial del detallista. YouTube no es fa responsable de les activitats i compres que facis a través d'altres detallistes

Nota: és possible que se't cobri en una moneda estrangera i que l'import que paguis variï en funció de les taxes de canvi i de les comissions bancàries. Revisa el preu dels articles al lloc web del detallista abans de comprar.

De manera predeterminada, l'ordre dels articles mostrats és automàtic en funció de diversos factors, com ara el preu, la popularitat i la disponibilitat. Els creadors també poden seleccionar manualment determinats articles per mostrar-los a la descripció de tots els vídeos del canal o d'un vídeo concret.

Prestatge de productes

A sota o al costat dels vídeos i de les transmissions en directe aptes, hi ha un prestatge de productes que et permet previsualitzar els articles que el creador inclou al seu vídeo. Al prestatge de productes, pots trobar els articles en venda i els preus. Si selecciones un article, pot ser que n'obtinguis una previsualització directament a YouTube. En cas contrari, se't redirigeix a la botiga oficial del detallista.

Veure productes d'un vídeo, d'un curt o d'una transmissió en directe

Mentre mires contingut, pots navegar pels productes destacats. Per comprar o obtenir més informació, fes clic al botó de compres o selecciona Compres shopping bag icon. Es mostrarà una llista dels productes que el creador ha etiquetat al seu contingut, amb enllaços perquè els compris des de la seva botiga. El creador també pot fixar productes durant les transmissions en directe per destacar-los encara més.

Reproductors clàssics i immersius per a transmissions en directe

Botiga del canal

La pestanya de la botiga del canal mostra tots els productes venuts pels creadors a les seves botigues personals. Pots veure la pestanya Botiga d'un creador a la pàgina d'inici del seu canal.

Enllaços a la botiga a les descripcions

El creador pot incloure a la descripció del vídeo un enllaç d'URL a la seva botiga. Selecciona l'URL per obtenir una previsualització dels articles directament a YouTube mentre el vídeo es reprodueix. A continuació, pots tornar a seleccionar l'article per anar a la botiga oficial del canal i comprar-lo.

Navegar pels productes dels creadors i comprar-los

Si et trobes en una de les ubicacions disponibles, pots donar suport als teus creadors de YouTube preferits comprant els seus productes. Els creadors aptes poden mostrar els seus propis productes a YouTube a:

• La botiga del canal del creador
  • Els productes a la descripció del vídeo
  • El prestatge de productes a sota o al costat d'un vídeo o d'una transmissió en directe
  • Les transmissions en directe amb un producte fixat
  • Les descripcions dels vídeos amb enllaços a la botiga
  • El botó de compres en vídeos llargs, curts o transmissions en directe

A YouTube, els creadors poden treballar amb una de les plataformes o detallistes admesos per mostrar els seus productes, com ara productes de marxandatge de marca oficials. En seleccionar un dels articles de YouTube, aquest article s'obrirà en una pestanya nova al lloc web de la botiga. A continuació, podràs navegar pels productes del creador i pels articles de marxandatge oficials i comprar-los. Obtén més informació sobre les polítiques que regeixen les compres.

Navegar pels productes etiquetats a YouTube i comprar-los

Alguns creadors també poden etiquetar productes d'altres marques als vídeos, als curts i a les transmissions en directe de YouTube. Si et trobes en una d'aquestes ubicacions, pots navegar pels productes etiquetats i comprar-los. És possible que Compres shopping bag icon es mostri a la pàgina de visualització d'alguns vídeos, curts i transmissions en directe per indicar que s'ha etiquetat com a mínim un producte. Si selecciones Compres shopping bag icon, es mostraran els productes etiquetats.

Si utilitzes un dispositiu mòbil, és possible que un prestatge de productes es mostri a sota del contingut dels resultats de la cerca, del feed de visualització o del feed de la pàgina d'inici. Al prestatge de productes s'hi mostraran els productes que el creador ha etiquetat al vídeo. Si toques un producte, se't dirigirà a la pàgina de visualització, on podràs consultar els detalls del producte al tauler d'implicació. Si no t'interessen els productes que es mostren, pots tocar Tanca per ignorar aquesta funció.

Pots seleccionar un producte per anar a la pàgina de detalls del producte concret o bé anar directament al lloc web de la botiga per obtenir-ne més informació. A la pàgina de detalls del producte també hi pots trobar:

• Imatges del producte
  • Descripcions del producte
  • Variants del producte, com ara altres colors o mides
  • Informació sobre els preus d'un o de diverses botigues
  • Opcions per desar i compartir
  • Puntuacions del producte
  • Vídeos i productes relacionats

Quan seleccionis l'article, s'obrirà el lloc web del detallista i se t'hi redirigirà des de YouTube. Obtén més informació sobre les nostres polítiques de compres en llocs web de detallistes externs.

Nota: quan utilitzes un compte de marca, no pots fer compres en nom del compte de marca. La compra s'enllaça al teu compte particular i no al compte de marca.

Altres maneres de comprar productes a YouTube

Quan estiguis mirant un vídeo, pot ser que vegis una secció de productes generada automàticament al feed de visualització que està relacionada amb el que estàs mirant. Aquesta funció està disponible a l'aplicació YouTube en dispositius Android o iPhone a Austràlia, al Brasil, al Canadà, als Estats Units, a les Filipines, a l'Índia i a Malàisia.

Quan cerquis un producte a YouTube, pot ser que tinguis l'opció de navegar i comprar-lo. Si fas clic al producte, pots anar a la pàgina de detalls del producte per veure'n més informació. Aquesta funció està disponible a l'aplicació YouTube en dispositius Android o iPhone al Brasil, als Estats Units i a l'Índia.

Pot ser que vegis una secció de productes generada automàticament al feed de la pàgina d'inici que està relacionada amb els vídeos que has mirat anteriorment. Aquesta funció està disponible a l'aplicació YouTube en dispositius Android o iPhone al Brasil, als Estats Units i a l'Índia.

Disponibilitat per països o regions

Pots comprar productes dels creadors o d'altres marques que destaquin al seu contingut. La disponibilitat varia en funció de:

• Si estàs mirant una transmissió en directe, un vídeo o un curt.
  • En quin país o regió et trobes.
  • Si el producte és del creador o d'una altra marca.

Si estàs mirant un vídeo, un curt o una transmissió en directe en un d'aquests països o regions, pots comprar els productes d'un creador (com ara productes de marxandatge) o productes d'altres marques que mostri al seu contingut:

• Algèria
  • Argentina
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Bèlgica
  • Brasil
  • Cambodja
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Finlàndia
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Ghana
  • Grècia
  • Guatemala
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Índia
  • Indonèsia
  • República d'Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Kènia
  • Kuwait
  • Líban
  • Malàisia
  • Mèxic
  • Marroc
  • Nepal
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Noruega
  • Oman
  • Pakistan
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Sud-àfrica
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Sri Lanka
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tanzània
  • Tailàndia
  • Tunísia
  • Turquia
  • Uganda
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Vietnam
  • Zimbàbue