Koop produkte op YouTube

Jy kan deur produkte wat uitgestal word in inhoud deur jou gunstelingskeppers, blaai en dit koop, of produkte soek-en-koop wat betrekking het op jou belangstellings.

Waar om produkte op YouTube te kry

Produkte in beskrywing

Jy kan direk in videobeskrywings deur produkte blaai terwyl jy die inhoud kyk. Jy kan in die videobeskrywing die lys items wat te koop is en pryse kry. Jy word na die kleinhandelaar se amptelike winkel toe herlei wanneer jy ’n item kies. YouTube is nie verantwoordelik vir jou aktiwiteit en aankope wat by ander kleinhandelaars gedoen word nie.

Let wel: Betaling kan in ’n buitelandse geldeenheid van jou gehef word, en die bedrag wat jy betaal, kan verskil op grond van wisselkoerse vir buitelandse geldeenhede en bankfooie. Gaan die prys van items op die kleinhandelaar se webwerf na voordat jy koop.

Die volgorde van die items wat gewys word, word by verstek geoutomatiseer op grond van verskeie faktore, soos prys, gewildheid en beskikbaarheid. Skeppers kan ook self spesifieke items kies om in die videobeskrywing vir hul hele kanaal of video te wys.

Produkrak

Met ’n produkrak onder of langs kwalifiserende video's en regstreekse strome kan jy ’n voorskou sien van die items wat die skepper in hul video uitstal. Jy kan die items wat te koop is en hul pryse in die produkrak kry. As jy ’n item kies, kan jy ’n voorskou van die item direk op YouTube kry. Anders sal jy na die kleinhandelaar se amptelike winkel toe herlei word.

Bekyk produkte in ’n video, Kortvideo of regstreekse stroom

Jy kan deur uitstalprodukte blaai terwyl jy na inhoud kyk. Klik op die Inkopies-knoppie of kies Inkopies shopping bag icon om items te koop of meer daaroor te wete te kom. ’n Lys produkte sal verskyn wat die skepper in hul inhoud gemerk het met skakels wat jy kan gebruik om by hul winkel te koop. ’n Skepper kan ook produkte tydens hul regstreekse strome vasspeld om dit verder uit te lig.

Klassieke en meeslepende spelers vir regstreekse strome

Kanaalwinkel

’n Kanaal se Winkel-oortjie wys alle produkte wat skeppers in hul persoonlike winkels verkoop. Jy kan ’n skepper se Winkel-oortjie op hul kanaaltuisblad bekyk.

Winkelbeskrywingskakels

’n Skepper kan ’n URL-skakel na hul winkel in hul video se beskrywing insluit. Kies die URL om ’n voorskou van die items direk op YouTube te kry, terwyl die video speel. Jy kan dan die item weer kies om na die kanaal se amptelike winkel te gaan en ’n item te koop.

Blaai deur en koop produkte by skeppers

As jy in een van die beskikbare liggings is, kan jy van jou gunsteling-YouTube-skeppers ondersteun deur hul produkte te koop. Kwalifiserende skeppers kan hul eie produkte op YouTube ten toon stel in:

• Die skepper se kanaalwinkel
  • Produkte in videobeskrywing
  • Die produkrak onder of langs ’n video of regstreekse stroom
  • Regstreekse strome met ’n vasgespelde produk
  • Videobeskrywings met winkelbeskrywingskakels
  • Die inkopies-knoppie in langvormvideo’s, Kortvideo's of regstreekse strome

Skeppers kan saam met een van ons gesteunde platforms of kleinhandelaars werk om hul produkte, soos handelsware met hul amptelike handelsmerk, in YouTube te vertoon. Wanneer jy een van hul items in YouTube kies, sal daardie item in ’n nuwe oortjie op die kleinhandelaar se winkel oopgemaak word. Jy kan dan deur die skepper se produkte en amptelike handelsware blaai en dit by die kleinhandelaar koop. Kom meer te wete oor die beleide wat jou aankope beheer.

Blaai deur en koop gemerkte produkte in YouTube

Sommige skeppers kan ook produkte van ander handelsmerke merk in hul YouTube-video’s, Kortvideo's en regstreekse strome. As jy in een van hierdie liggings is, kan jy deur die gemerkte produkte blaai en dit koop. Inkopies shopping bag icon sal dalk op die kykbladsy van sommige video’s, Kortvideo’s en regstreekse strome verskyn, wat aandui dat minstens een produk gemerk is. As jy Inkopies kies shopping bag icon, sal dit die gemerkte produkte vertoon.

As jy op ’n mobiele toestel is, kan ’n produkrak onder inhoud in jou soekresultate, kykstroom of tuisstroom verskyn. Die produkrak sal produkte wys wat die skepper in hul video gemerk het. Jy word na die kykbladsy toe geneem as jy op ’n produk tik, waar jy besonderhede oor die produk in die betrokkenheidpaneel kan bekyk. As jy nie belangstel in die produkte wat gewys word nie, kan jy hierdie kenmerk toemaak deur op Maak Toe te tik.

Jy kan ’n produk kies om na die individuele produkbesonderhedebladsy te gaan of direk na die handelaar se webwerf te gaan om meer daaroor te wete te kom. Jy kan ook die volgende op die produkbesonderhedebladsy sien:

• Produkprente
  • Produkbeskrywings
  • Produkvariante, soos verskillende kleure of groottes
  • Prysinligting van een of meer kleinhandelaars af
  • Stoor- en deelopsies
  • Produkgraderings
  • Soortgelyke video’s en produkte

Wanneer jy die item kies, sal dit die kleinhandelaar se webwerf oopmaak. Jy sal van YouTube af herlei word. Kry meer inligting oor ons beleide vir inkopies op eksterne kleinhandelaarwebwerwe.

Let wel: Wanneer jy ’n handelsmerkrekening gebruik, kan jy nie aankope namens die handelsmerkrekening doen nie. Jou aankoop word aan jou individuele rekening gekoppel, eerder as die handelsmerkrekening.

Ander maniere om produkte op YouTube te koop

Wanneer jy ’n video kyk, kan jy ’n produkafdeling in die kykstroom opmerk wat outomaties gegenereer word en verband hou met wat jy kyk. Hierdie kenmerk is in die YouTube-app op ’n Android-toestel of iPhone beskikbaar in US, IN, BR, AU, CA, PH en MY.

Wanneer jy ’n produk op YouTube soek, kan jy die opsie kry om te blaai en die produk te koop. As jy die produk klik, kan jy na die produkbesonderhedebladsy toe gaan en meer inligting bekyk. Hierdie kenmerk is in die YouTube-app op ’n Android-toestel of iPhone beskikbaar in US, IN en BR.

Jy sal dalk ook ’n produkafdeling in jou tuisstroom opmerk wat outomaties gegenereer is en verband hou met video’s wat jy vroeër gekyk het. Hierdie kenmerk is in die YouTube-app op ’n Android-toestel of iPhone beskikbaar in US, IN en BR.

Land-/streekbeskikbaarheid

Jy kan produkte koop by skeppers of by ander handelsmerke wat hulle in hul inhoud uitstal. Beskikbaarheid verskil op grond van:

• Hetsy jy ’n regstreekse stroom, video of Kortvideo kyk
  • In watter land of streek jy is
  • Hetsy dit die skepper se produk of ’n ander handelsmerk s’n is

As jy ’n video, Kortvideo’s of ’n regstreekse stroom in een van hierdie lande/streke kyk, kan jy produkte, soos handelsware, van ’n skepper koop, óf produkte van ander handelsmerke wat hulle uitstal:

• Algerië
  • Argentinië
  • Australië
  • Oostenryk
  • Bahrein
  • Bangladesj
  • België
  • Brasilië
  • Kambodja
  • Kanada
  • Chili
  • Colombië
  • Costa Rica
  • Tsjeggië
  • Denemarke
  • Dominikaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankryk
  • Georgië
  • Duitsland
  • Ghana
  • Griekeland
  • Guatemala
  • Hongkong
  • Hongarye
  • Indië
  • Indonesië
  • Republiek Ierland
  • Israel
  • Italië
  • Japan
  • Jordanië
  • Kazakstan
  • Kenia
  • Koeweit
  • Libanon
  • Maleisië
  • Meksiko
  • Marokko
  • Nepal
  • Nederland
  • Nieu-Seeland
  • Nicaragua
  • Nigerië
  • Noorweë
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippyne
  • Pole
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Roemenië
  • Saoedi-Arabië
  • Senegal
  • Singapoer
  • Slowakye
  • Suid-Afrika
  • Suid-Korea
  • Spanje
  • Sri Lanka
  • Swede
  • Switserland
  • Taiwan
  • Tanzanië
  • Thailand
  • Tunisië
  • Turkye
  • Uganda
  • Verenigde Arabiese Emirate
  • Verenigde Koninkryk
  • Verenigde State
  • Uruguay
  • Viëtnam
  • Zimbabwe