Skaffa en studentprenumeration på YouTube Premium

Om du är student kan du vara berättigad till en studentprenumeration på YouTube. Läs om vem som har rätt till en studentprenumeration och hur man registrerar sig.

Om du har en aktiv betalprenumeration på YouTube (förutom NFL Sunday Ticket på YouTube eller YouTube TV) och vill byta till en studentprenumeration behöver du först säga upp din nuvarande prenumeration. När du har sagt upp din nuvarande prenumeration kan du registrera dig för en studentprenumeration på YouTube.

Behörighet till studentprenumeration på YouTube

Om du vill registrera dig för en studentprenumeration på YouTube gäller följande:

• Du måste vara inskriven som student vid ett högre utbildningsinstitut på en plats som erbjuder studentprenumeration på YouTube.
  • Det högre utbildningsinstitutet måste ha ett godkänt SheerID. Institutets behörighet bestäms av SheerID-programmet.

Så här kontrollerar du om din skola erbjuder studentprenumerationer:
    1. Besök målsidan för studentprenumeration på YouTube Premium eller YouTube Music Premium.
    2. Välj Skaffa Premium.
    3. Ange din skola i SheerID-formuläret. Om skolan finns med på listan erbjuder de studentprenumerationer.
  • Din studentstatus måste kunna verifieras med hjälp av SheerID. Om du behöver hjälp med verifieringsprocessen kontaktar du SheerID via e-post på customerservice@sheerid.com.

Om du uppfyller behörighetskraven för en prenumeration är du berättigad till upp till fyra års fortlöpande studentprenumeration. Du behöver verifiera din behörighet på nytt varje år.

Platser som erbjuder studentprenumeration

Studentprenumerationer på YouTube är tillgängliga i följande länder:

• Algeriet
  • Australien
  • Österrike
  • Azerbajdzjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Kambodja
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Franska Guyana
  • Franska Polynesien
  • Georgien
  • Tyskland
  • Ghana
  • Grekland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungern
  • Indien
  • Indonesien
  • Irak
  • Irland
  • Italien
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordanien
  • Kazakstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Laos
  • Libanon
  • Libyen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexiko
  • Marocko
  • Nepal
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Nicaragua
  • Nordmakedonien
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Qatar
  • Réunion
  • Rumänien
  • Ryssland
  • Saudiarabien
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakien
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Tunisien
  • Turkiet
  • Uganda
  • Ukraina
  • Förenade Arabemiraten
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zimbabwe

Alternativ för studentprenumeration

Vi erbjuder flera alternativ för att förbättra din YouTube-upplevelse. Du kan registrera dig för en prenumeration på YouTube Music Premium eller YouTube Premium som student. Du får samma fördelar till ett rabatterat pris. Läs om våra alternativ för betalmedlemskap och välj vilket som passar dig.

Skaffa ett betalmedlemskap för studenter

YouTube Premium

När du är YouTube Premium-medlem kan du använda förmånerna i YouTube, YouTube Music och YouTube Kids.
  1. Öppna youtube.com/premium/student på en dator eller i en mobilwebbläsare.
  2. Välj Skaffa Premium.
  3. Följ sedan stegen för att slutföra verifieringen med SheerID. Om det går att verifiera din behörighet via SheerID skickas du vidare till YouTube och kan slutföra registreringen.
    • Om det går att verifiera din behörighet via SheerID skickas du vidare till YouTube och kan fortsätta med inloggningsprocessen.
    • Om du inte verifieras direkt ombeds du att ladda upp ytterligare dokumentation för att verifiera din behörighet. Dokumenten granskas manuellt. Du får ett e-postmeddelande om din behörighetsstatus inom 20 minuter i USA. För platser utanför USA kan det ta upp till 48 timmar innan du får ett e-postmeddelande.
    • Om din behörighet kan bekräftas genom den ytterligare verifieringen är nästa steg att logga in på kontot igen. Öppna din profil genom att klicka på profilbilden. Välj Betalmedlemskap och följ anvisningarna för att slutföra registreringen.
  4. Välj vilken betalningsmetod du vill använda eller lägg till en ny.
  5. Slutför transaktionen genom att klicka på Köp.

Besök http://youtube.com/purchases för att få mer information om ditt medlemskap.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-medlem och få tillgång till miljontals låtar och musikvideor utan annonser. Ladda ned dina favoritlåtar och videor för att lyssna offline.
  1. Öppna youtube.com/musicpremium/student på en dator eller i en mobilwebbläsare.
  2. Välj Skaffa Premium.
  3. Följ sedan stegen för att slutföra verifieringen med SheerID. Om det går att verifiera din behörighet via SheerID skickas du vidare till YouTube och kan slutföra registreringen.
    • Om det går att verifiera din behörighet via SheerID skickas du vidare till YouTube och kan fortsätta med inloggningsprocessen.
    • Om du inte verifieras direkt ombeds du att ladda upp ytterligare dokumentation för att verifiera din behörighet. Dokumenten granskas manuellt. Du får ett e-postmeddelande om din behörighetsstatus inom 20 minuter i USA. Det kan ta upp till 48 timmar i andra länder.
    • Om din behörighet kan bekräftas genom den ytterligare verifieringen är nästa steg att logga in på kontot igen. Öppna din profil genom att klicka på profilbilden. Välj Betalmedlemskap och följ anvisningarna för att slutföra registreringen.
  4. Välj betalningsmetod eller lägg till en ny betalningsmetod.
  5. Slutför transaktionen genom att klicka på Köp.

Besök http://youtube.com/purchases för att få mer information om ditt medlemskap.