YouTube Premiumin opiskelijajäsenyyden tilaaminen

Jos olet opiskelija, voit olla oikeutettu YouTuben opiskelijajäsenyyteen. Lue lisää opiskelijajäsenyyden ehdoista ja jäsenyyden tilaamisesta.

Jos sinulla on aktiivinen maksullinen YouTube-jäsenyys (pois lukien NFL Sunday Ticket ‐tilaus YouTubessa tai YouTube TV:ssä), jonka haluat vaihtaa opiskelijajäsenyyteen, peru ensin nykyinen jäsenyytesi. Sen jälkeen voit tilata YouTuben opiskelijajäsenyyden.

YouTuben opiskelijajäsenyyden ehdot

Voit tilata YouTuben opiskelijajäsenyyden, jos täytät nämä vaatimukset:

• Olet kirjoilla opiskelijana korkeakoulussa alueella, jossa YouTuben opiskelijajäsenyys on saatavilla.
  • Korkeakoulun on oltava SheerID:n hyväksymä. SheerID‑ohjelma tekee päätökset soveltuvista oppilaitoksista.

Näin voit tarkistaa, onko omassa koulussasi tarjolla opiskelijajäsenyyttä:
    1. Mene opiskelijajäsenyyksien etusivulle YouTube Premiumissa tai YouTube Music Premiumissa.
    2. Valitse Tilaa Premium.
    3. Kirjoita koulusi nimi SheerID-lomakkeeseen. Jos koulu on listalla, opiskelijajäsenyys on saatavilla.
  • Pyydä SheerID:ltä opiskelijastatuksen hyväksymistä. Jos tarvitset apua, lähetä sähköpostia osoitteeseen customerservice@sheerid.com.

Jos täytät jäsenyyden ehdot, voit saada opiskelijajäsenyyden jopa neljäksi peräkkäiseksi vuodeksi. Sinun on todistettava opiskelijastatuksesi vuosittain.

Opiskelijajäsenyyden saatavuus

YouTuben opiskelijajäsenyyden voi saada seuraavissa paikoissa:

• Algeria
  • Australia
  • Itävalta
  • Azerbaidžan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgia
  • Bolivia
  • Brasilia
  • Bulgaria
  • Kambodža
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Kypros
  • Tšekki
  • Tanska
  • Dominikaaninen tasavalta
  • Ecuador
  • Egypti
  • El Salvador
  • Suomi
  • Ranska
  • Ranskan Guayana
  • Ranskan Polynesia
  • Georgia
  • Saksa
  • Ghana
  • Kreikka
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irak
  • Irlanti
  • Italia
  • Jamaika
  • Japani
  • Jordania
  • Kazakstan
  • Kenia
  • Kuwait
  • Laos
  • Libanon
  • Libya
  • Luxemburg
  • Malesia
  • Malta
  • Meksiko
  • Marokko
  • Nepal
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Nicaragua
  • Pohjois-Makedonia
  • Norja
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Qatar
  • Réunion
  • Romania
  • Venäjä
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakia
  • Etelä-Afrikka
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Tansania
  • Thaimaa
  • Tunisia
  • Turkki
  • Uganda
  • Ukraina
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Uruguay
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zimbabwe

Opiskelijajäsenyyden vaihtoehdot

Tarjoamme opiskelijoille useita eri YouTube-tilausvaihtoehtoja. Opiskelijana voit valita joko YouTube Music Premiumin tai YouTube Premiumin. Saat täyden jäsenyyden edut alennettuun hintaan. Tutustu tarkemmin maksullisiin jäsenyysvaihtoehtoihin ja selvitä, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto.

Maksullisen opiskelijajäsenyyden tilaaminen

YouTube Premium

Kun liityt YouTube Premium ‑jäseneksi, etusi ovat käytettävissä YouTubessa, YouTube Musicissa ja YouTube Kidsissä.
  1. Mene tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteeseen youtube.com/premium/student.
  2. Valitse Tilaa Premium.
  3. Seuraa ohjeita, jotta SheerID voi suorittaa vahvistuksen. Jos SheerID vahvistaa oikeutesi jäsenyyteen, sinut ohjataan YouTubeen jatkamaan rekisteröintiä.
    • Jos SheerID vahvistaa oikeutesi jäsenyyteen, sinut ohjataan YouTubeen jatkamaan rekisteröintiä.
    • Jos vahvistaminen ei onnistu heti, sinua pyydetään lataamaan lisää asiakirjoja kelpoisuuden vahvistamiseksi. Nämä asiakirjat tarkastetaan manuaalisesti. Saat sähköposti-ilmoituksen oikeudestasi jäsenyyteen 20 minuutin kuluessa Yhdysvalloissa. Muilla alueilla ilmoitus saapuu 48 tunnin kuluessa.
    • Jos oikeutesi jäsenyyteen vahvistetaan tämän lisävaiheen kautta, sinun on kirjauduttava takaisin tilillesi. Siirry profiiliisi napauttamalla profiilikuvaa. Valitse Maksulliset jäsenyydet. Saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan viimeistelemään rekisteröinti alla olevien ohjeiden mukaisesti.
  4. Valitse haluamasi maksutapa tai lisää uusi.
  5. Valitse lopuksi Osta.

Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteesta http://youtube.com/purchases.

YouTube Music Premium

Liity YouTube Music Premiumin jäseneksi, niin voit nauttia miljoonista kappaleista ja musiikkivideoista ilman mainoksia. Voit myös muun muassa ladata lempikappaleesi ja -videosi laitteelle ja kuunnella niitä offline-tilassa.
  1. Mene tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteeseen youtube.com/musicpremium/student.
  2. Valitse Tilaa Premium.
  3. Seuraa ohjeita, jotta SheerID voi suorittaa vahvistuksen. Jos SheerID vahvistaa oikeutesi jäsenyyteen, sinut ohjataan YouTubeen jatkamaan rekisteröintiä.
    • Jos SheerID vahvistaa oikeutesi jäsenyyteen, sinut ohjataan YouTubeen jatkamaan rekisteröintiä.
    • Jos vahvistaminen ei onnistu heti, sinua pyydetään lataamaan lisää asiakirjoja kelpoisuuden vahvistamiseksi. Nämä asiakirjat tarkastetaan manuaalisesti. Saat sähköposti-ilmoituksen oikeudestasi jäsenyyteen 20 minuutin kuluessa Yhdysvalloissa. Muilla alueilla ilmoitus saapuu 48 tunnin kuluessa.
    • Jos oikeutesi jäsenyyteen vahvistetaan tämän lisävaiheen kautta, sinun on kirjauduttava takaisin tilillesi. Siirry profiiliisi napauttamalla profiilikuvaa. Valitse Maksulliset jäsenyydet. Saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan viimeistelemään rekisteröinti alla olevien ohjeiden mukaisesti.
  4. Valitse haluamasi maksutapa tai lisää uusi.
  5. Valitse lopuksi Osta.

Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteesta http://youtube.com/purchases.