Hantera dubbla prenumerationer

Vi erbjuder flera alternativ för betalmedlemskap för YouTube. När du har uppgraderat eller bytt från ett medlemsalternativ till ett annat kan det hända att du får dubbla fakturor. Några av våra alternativ för betalmedlemskap ger dig dessutom automatiskt åtkomst till andra prenumerationer, så du kan spara pengar genom att säga upp prenumerationer på lägre nivåer.

Läs om förhållandet mellan de olika betalmedlemskapen och hur du åtgärdar eller förhindrar dubbla prenumerationer.

Om du ser dubbla debiteringar som inte beror på flera prenumerationer besöker du den här sidan. Det kan vara ett reserverat belopp, en väntande debitering eller en annan oväntad avgift.

Prenumerationsalternativ och fakturering

YouTube Premium:

• Du får åtkomst till alla YouTube Premium-förmåner och alla YouTube Music Premium-förmåner.
  • Du faktureras via YouTube eller Apple (om du registrerade dig via iOS).

YouTube Music Premium:

• Du får åtkomst till alla YouTube Music Premium-förmåner.
  • Du faktureras via YouTube eller Apple (om du registrerade dig via iOS).

Så här åtgärdar du dubbla prenumerationer

Om du av misstag registrerade dig för YouTube Premium och YouTube Music Premium: Du kan eventuellt spara pengar genom att säga upp ditt YouTube Music-medlemskap eftersom det ingår i ditt YouTube Premium-medlemskap. Om du registrerade dig för YouTube Music Premium med Apple måste du säga upp ditt medlemskap via Apple. Om du registrerade dig för YouTube kan du läsa mer om hur du säger upp ditt medlemskap.