Administrer dobbelte abonnementer

Vi tilbyder flere muligheder for betalte abonnementer på YouTube. Hvis du opgraderer eller skifter fra én type medlemskab til en anden, kan du opleve, at du bliver faktureret to gange. Nogle af vores betalte medlemskaber giver automatisk adgang til andre typer abonnementer, så du kan muligvis spare penge ved at opsige abonnementer, der allerede er inkluderet.

Få oplysninger om, hvordan hvert af de betalte medlemskaber hænger sammen med de andre, og hvordan du løser eller forhindrer et problem med dobbeltfakturering.

Hvis du ser en dobbeltdebitering, som efter din mening ikke skyldes, at du har mere end ét abonnement, kan du gå til denne side. Du kan muligvis se en midlertidig beløbsreservation, en afventende debitering eller andre typer uventede debiteringer.

Abonnementsmuligheder og fakturering

YouTube Premium:

• Giver dig adgang til alle YouTube Premium-fordelene + adgang til alle YouTube Music Premium-fordelene.
  • Faktureres via YouTube eller Apple (hvis du har tilmeldt dig på iOS).

YouTube Music Premium:

• Giver dig adgang til alle YouTube Music Premium-fordelene.
  • Faktureres via YouTube eller Apple (hvis du har tilmeldt dig på iOS).

Sådan løser du et problem med dobbelte abonnementer

Hvis du ved en fejl har tilmeldt dig YouTube Premium og YouTube Music Premium: Du kan muligvis spare penge ved at opsige dit YouTube Music-medlemskab, fordi det er inkluderet i dit YouTube Premium-medlemskab. Hvis du har tilmeldt dig YouTube Music Premium via Apple, kan du opsige dit medlemskab via Apple. Hvis du har tilmeldt dig på YouTube, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opsiger dit medlemskab.