Bestuur duplikaatintekeninge

Ons bied verskeie opsies vir betaalde lidmaatskappe vir YouTube aan. Jy kan vind dat jy dubbel gefaktureer word nadat jy opgegradeer het of van een lidmaatskapopsie na ’n ander oorsgeskakel het. Sommige van ons opsies vir betaalde lidmaatskappe gee outomaties ook toegang tot ander intekeninge, en daarom sal jy dalk geld kan bespaar deur die laervlakintekening te kanselleer.

Vind uit wat elke betaalde lidmaatskap se verwantskap met die ander is, en hoe om ’n dubbele intekening reg te stel of te voorkom.

Besoek asseblief hierdie bladsy as jy ’n duplikaatheffing sien wat jy nie dink die gevolg van meer as een intekening is nie. Jy sal dalk ’n magtigingterughouding, ’n hangende heffing of ’n ander soort onverwagte heffing sien.

Intekeningopsies en -fakturering

YouTube Premium:

• Gee jou toegang tot al die YouTube Premium-voordele plus toegang tot al die YouTube Music Premium-voordele.
  • Gefaktureer deur YouTube of Apple (as jy op iOS aangesluit het).

YouTube Music Premium:

• Gee jou toegang tot al die YouTube Music Premium-voordele.
  • Gefaktureer deur YouTube of Apple (as jy op iOS aangesluit het).

Hoe om ’n duplikaatintekening reg te stel

As jy per ongeluk vir sowel YouTube Premium as YouTube Music Premium aangesluit het: Kan jy moontlik geld bespaar deur jou YouTube Music-lidmaatskap te kanselleer, want dit is by jou YouTube Premium-lidmaatskap ingesluit. As jy deur Apple vir YouTube Music Premium aangesluit het, moet jy jou lidmaatskap deur Apple kanselleer. Vind uit hoe om jou lidmaatskap te kanselleer as jy deur YouTube aangesluit het.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum