Skift kvaliteten af din video

For at give dig den bedst mulige videooplevelse ændrer YouTube kvaliteten af din videostream på baggrund af dine visningsforhold. Derfor kan du opleve, at kvaliteten af din video ændres, mens du ser videoer.

Her er nogle faktorer, der bestemmer videokvaliteten:

1. Hastigheden af din internetforbindelse.
  2. Videoafspilleren/skærmstørrelsen: Videoer af højere kvalitet afspilles bedre på større skærme.
  3. Kvaliteten af den oprindelige uploadede video: Hvis videoen er optaget i standardopløsning, vil den ikke være tilgængelig i HD.
  4. Din browser: Nogle browsere understøtter ikke nyere videoformater eller valgmuligheder for kvalitet.
Bemærk! Med YouTube Premium kan du se videoer i 1080p Premium på Apple-telefoner og -tablets. Bliv medlem af YouTube Premium, eller få flere oplysninger om YouTube Premium-fordelene.

Skift videokvalitet

Du kan ændre videokvaliteten manuelt for en video, du ser på en computer, et tv eller en mobilenhed.

Sådan ændrer du kvaliteten af en video, du ser

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Skift videokvalitet på dit tv:

1. Vælg Indstillinger i videoafspilleren.
  2. Vælg Kvalitet.
  3. Vælg din foretrukne videokvalitet.
Bemærk! Visse formater i høj kvalitet (f.eks. 1080p, 4K) er muligvis ikke tilgængelige på alle enheder, da nogle enheder muligvis ikke understøtter den nyeste videokomprimeringsteknologi (VP9).

Sådan ændrer du videokvaliteten, når du ser video på din computer:

1. Vælg Indstillinger i videoafspilleren.
  2. Klik på Kvalitet.
  3. Vælg din foretrukne videokvalitet.