Gjør deg kjent med de kommende endringene i YouTube Gaming

Vi ønsker å utvikle et enda bedre knutepunkt for det aktive gamingfellesskapet på YouTube, ikke bare i YouTube Gaming-appen. Etter mai 2019 avvikler vi YouTube Gaming-appen og fokuserer på å gjøre gaming bedre overalt på YouTube.

Besøk den nye Gaming-startsiden på YouTube.

Les mer om gaming på YouTube i blogginnlegget vårt. Du finner flere spørsmål nedenfor.

Spørsmål om endringen

Når forsvinner Gaming-appen?

Vi tar sikte på å avvikle YouTube Gaming-appen i løpet av den første halvdelen av 2019. Vi ønsker at du som gamer får en enda bedre opplevelse i den vanlige YouTube-appen enn i Gaming-appen før den forsvinner. Vi kommer til å varsle om avviklingen i god tid.

Hvorfor avvikler dere Gaming-appen?

Vi lanserte YouTube Gaming som en egen app for gamere der vi testet ut nye funksjoner basert på tilbakemeldinger fra gamingfellesskapet. Vi ønsker å utvikle et enda bedre knutepunkt for det aktive gamingfellesskapet på YouTube, ikke bare i YouTube Gaming-appen. Over 200 millioner av dere bruker den vanlige YouTube-appen til å følge med på favorittspillene og -skaperne deres hver måned.

Hva endrer seg for min del? Hva må jeg gjøre?

Foreløpig endres ingenting, og appen er der fortsatt. Hvis du ikke allerede har den, anbefaler vi at du laster ned YouTube-appen. Hvis du har vært en ivrig bruker av Gaming-appen, anbefaler vi at du slår sammen abonnementene dine på YouTube, slik at du kan begynne å se på gaminginnhold via Gaming-startsiden i den vanlige YouTube-appen.
Hvis det er noe du savner fra Gaming-appen, eller hvis du har forslag som kan gi en bedre brukeropplevelse i YouTube-appen, kan du sende oss en tilbakemelding.

Kan jeg konfigurere Gaming-siden som standard startside?

Det er ikke mulig å gjøre Gaming-startsiden til standard startside i mobilappen eller på youtube.com. Du kan imidlertid legge til siden som bokmerke i en nettleser, slik at du raskt kan få tilgang til den.

Betyr dette at YouTube ikke satser på gaming lenger?

Nei, overhodet ikke. Vi ønsker å gjøre det enklere for gamingskapere og -fans å samhandle på et sted der alle følger med – nemlig den vanlige YouTube-appen. På Gaming-startsiden i YouTube-appen kan du se alt gaminginnholdet du ønsker, når du ønsker det. Dessuten får du bedre tilgang til favorittskaperne dine.

Hva skjer med innholdet jeg har lagret eller allerede sett?

Vi anbefaler at du slår sammen YouTube- og YouTube Gaming-abonnementene dine i YouTube Gaming-innstillingene. Det er ikke mulig å overføre spillene du har lagret i YouTube Gaming, men vi jobber med å finne bedre måter du kan organisere gaminginteressene dine på YouTube på.