Bliv klogere på de kommende ændringer af YouTube Gaming

Vi vil gerne fortsætte med at skabe en solid base for gamermiljøet, der trives på YouTube og ikke kun i YouTube Gaming-appen. Efter maj 2019 udfaser vi YouTube Gaming-appen og fokuserer vores gamingindsats på hele YouTube.

Besøg den nye Gaming-startside på YouTube.

Få flere oplysninger om gaming på YouTube i vores blogindlæg. Se flere spørgsmål nedenfor.

Spørgsmål om ændringen

Hvornår forsvinder Gaming-appen?

Vi regner med at udfase YouTube Gaming-appen i første halvdel af 2019. Men før vi fjerner noget, vil vi gerne sikre, at gamernes oplevelse i den primære YouTube-app bliver endnu bedre, end den var i Gaming-appen. Vi sørger for at give alle besked i god tid, inden noget forsvinder.

Hvorfor udfases Gaming-appen?

Vi lancerede YouTube Gaming som en selvstændig app til gamere, hvor vi testede nye funktioner baseret på feedback fra gamermiljøet. Vi vil gerne fortsætte med at skabe en solid base for gamermiljøet, der trives på YouTube og ikke kun i YouTube Gaming-appen. Hver måned bruger over 200 mio. af jer den primære YouTube-app til at interagere med jeres foretrukne spil og skabere.

Hvad bliver anderledes for mig? Hvad skal jeg gøre?

Indtil videre er der ikke noget, der ændrer sig, og appen eksisterer stadig. Hvis du ikke allerede har den, er det en god idé at downloade YouTube-appen. Hvis du bruger Gaming-appen meget, foreslår vi, at du lægger dine abonnementer sammen på hele YouTube og begynder at se dit foretrukne gamingindhold på Gaming-startsiden i den primære YouTube-app.
Hvis der er noget fra Gaming-appen, som du savner, eller hvis du har forslag til forbedring af oplevelsen i YouTube-appen, kan du sende feedback via feedbackværktøjet.

Kan jeg gøre Gaming-destinationen til min startside/standard?

Du kan ikke gøre Gaming-startsiden til din standardside i mobilappen eller på youtube.com, men du kan få hurtig adgang ved at tilføje siden som bogmærke i en browser.

Betyder det, at YouTube ikke længere interesserer sig for gaming?

Bestemt ikke. Vi vil gerne gøre det nemmere for spiludviklere og fans at komme i kontakt med hinanden dér, hvor alt indholdet er: I den primære YouTube-app. På Gaming-startsiden i YouTube-appen kan du se alt det gamingindhold, du vil, når du vil, og du får i endnu højere grad adgang til dine yndlingsskabere.

Hvad sker der med alt det indhold, jeg har gemt eller allerede har set?

Vi anbefaler, at du kombinerer dine YouTube- og YouTube Gaming-abonnementer via indstillingerne for YouTube Gaming. Det er ikke muligt at overføre de spil, som du har gemt i YouTube Gaming, men vi er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at organisere din interesse for gaming endnu bedre på YouTube.