Eksportér data fra YouTube Analytics

Eksportér data fra YouTube Analytics for at analysere store mængder effektivitetsmetrics. Du kan eksportere data, mens du besøger en kanal eller ser en bestemt video. Hvis du er indholdsadministrator, kan du også downloade rapporter for flere kanaler. Downloadede rapporter har en begrænsning på 500 rækker. Brug YouTube Reporting API, hvis du vil downloade mere end 500 rækker data.

Datoerne i eksporterede rapporter vises i Unix-tid, i millisekunder. Hvis du vil konvertere til et datoformat i et regneark, skal du bruge følgende formel og formatere cellen som en dato: [Unix-tidsværdi]/86400000+dato(1970,1,1).

Eksportér data for en kanal eller video

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Find den rapport, du vil downloade, og klik på SE MERE.
  4. Foretag eventuelle ændringer i rapporten.
  5. Vælg Eksportér aktuel visning øverst.
  6. Vælg dit foretrukne filformat.

Den klassiske version af Youtuberstudie

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede  og så Youtuberstudie.
  3. Klik på Analytics.
  4. Vælg den rapport, du vil downloade.
  5. Klik på Eksportér rapport øverst på siden.
  6. Vælg det ønskede filformat.

Eksportér data i indholdsstyringssystemet (CMS)

Hvis du er indholdsadministrator, kan du bruge fanen Analytics i CMS, når du vil downloade data.

1. Log ind på CMS.
  2. Vælg Analytics
  3. Vælg den rapport, du vil downloade.
  4. Klik på Eksportér rapport øverst på siden.
  5. Vælg det ønskede filformat.

Du kan også vælge blandt en række forskellige rapporter, der kan downloades, på fanen Rapporter i CMS. Brug dem til at analysere videoer, aktiver, krav, referencer og meget mere.

Eksportér data fra YouTube API'er

Du kan også hente data fra YouTube Analytics API og YouTube Reporting API. Med YouTube Analytics API kan både kanalejere og indholdsadministratorer downloade tilpassede rapporter om deres YouTube Analytics-data. Med YouTube Reporting API kan du downloade hele datasæt på én gang.

For at overholde GDPR har vi en ny politik for dataopbevaring. Rapporter fra CMS og Reporting API slettes 60 dage efter, at de er blevet offentliggjort på brugerfladen. Rapporter om historiske data i Reporting API er tilgængelige i 30 dage fra det tidspunkt, de genereres. Få flere oplysninger om slettet indhold i YouTube Analytics.