Exportar dades de YouTube Analytics

Exporta dades de YouTube Analytics per revisar paquets grans de mètriques de rendiment. Pots exportar dades mentre mires un canal o un vídeo concret. Si ets gestor de continguts, també pots baixar informes de diversos canals. Els informes que baixis només poden contenir 500 files. Si vols baixar més de 500 files de dades, fes servir l'API YouTube Reporting.

Les dates dels informes que baixis es mostraran en temps Unix (mil·lisegons). Per convertir-les en un format de data en un full de càlcul, fes servir la fórmula següent i modifica el format de la cel·la a data: [valor de temps Unix]/86400000+data(1970,1,1).

Exportar dades d'un canal o un vídeo

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Busca l'informe que vols baixar i fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  4. Fes els canvis que vulguis a l'informe.
  5. A la part superior, selecciona Exporta la visualització actual .
  6. Tria el format de fitxer que prefereixis.

Exportar dades de les API de YouTube

També pots obtenir dades de l'API de YouTube Analytics i de l'API YouTube Reporting. L'API de YouTube Analytics permet als propietaris dels canals i als gestors de continguts baixar informes personalitzats de les seves dades de YouTube Analytics. L'API YouTube Reporting et permet baixar paquets de dades complets de manera massiva.

Per complir l'RGPD, tenim una nova política de conservació de dades. Els informes del CMS i de l'API YouTube Reporting se suprimiran 60 dies després que es publiquin a la IU. Els informes de l'historial de dades generats amb l'API YouTube Reporting estaran disponibles durant 30 dies a partir del moment en què es generin.

Contingut suprimit a YouTube Analytics

Si ho sol·licites, YouTube suprimirà de YouTube Analytics i també de l'API de YouTube Analytics els vídeos, les llistes de reproducció i els canals que hagis suprimit. Les dades dels elements suprimits continuaran incloent-se a les estadístiques agregades i als totals. Per obtenir una xifra exacta, fes servir els totals de YouTube Analytics.