Exportar dades de YouTube Analytics

Exporta dades de YouTube Analytics per analitzar paquets grans de mètriques de rendiment. Pots exportar dades mentre mires un canal o un vídeo concret. Si ets gestor de continguts, també pots baixar informes de diversos canals. Els informes que baixis només poden contenir 500 files. Si vols baixar més de 500 files de dades, fes servir l'API de YouTube Reporting.

Les dates dels informes que baixis es mostraran en temps Unix (mil·lisegons). Per convertir-les en un format de data en un full de càlcul, fes servir la fórmula següent i modifica el format de la cel·la a data: [valor de temps Unix]/86400000+data(1970,1,1).

Exportar dades d'un canal o un vídeo

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Busca l'informe que vols baixar i fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  4. Fes els canvis que vulguis a l'informe.
  5. A la part superior, selecciona Exporta la visualització actual .
  6. Tria el format de fitxer que prefereixis.

Versió clàssica de Creator Studio

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Fes clic a la teva foto de perfil  i, a continuació, Creator Studio.
  3. Fes clic a Analytics.
  4. Selecciona l'informe que vols baixar.
  5. A la part superior de la pàgina, fes clic a Exporta l'informe.
  6. Selecciona el format de fitxer que prefereixis.

Exportar dades al sistema de gestió de continguts (SGC)

Si ets gestor de continguts, pots utilitzar la pestanya Analytics del CMS per baixar dades.

1. Inicia la sessió al gestor de continguts.
  2. Selecciona Analytics
  3. Selecciona l'informe que vols baixar.
  4. A la part superior de la pàgina, fes clic a Exporta l'informe.
  5. Selecciona el format de fitxer que prefereixis.

També pots triar entre una sèrie d'informes que es poden baixar a la pestanya Informes del CMS que t'ajudaran a analitzar vídeos, recursos, reclamacions, referències i molt més.

Exportar dades de les API de YouTube

També pots obtenir dades de l'API de YouTube Analytics i de l'API de YouTube Reporting. La primera API permet que els propietaris de canals i els gestors de continguts puguin baixar informes personalitzats de les seves dades de YouTube Analytics. L'API de YouTube Reporting et permet baixar paquets de dades complets alhora.

Per complir l'RGPD, tenim una nova política de retenció de dades. Els informes del CMS i de l'API de YouTube Reporting se suprimiran 60 dies després que es publiquin a la IU. Els informes de dades anteriors de l'API de YouTube Reporting estaran disponibles durant 30 dies a partir del moment en què es generin. Obtén més informació sobre el contingut suprimit de YouTube Analytics.