Nyheder i Studio CMS

Seneste opdateringer

Januar 2024
  • Søgning via kunstner-ISNI på siden Metadata for aktiv: Når du angiver et kunstnernavn på siden Metadata for aktiv i Studio CMS-brugerfladen, hentes en liste over matchende navne med deres ISNI'er (International Standard Name Identifiers) fra ISNI-databasen. Bemærk, at dette er valgfrit: Hvis du skriver kunstnerens navn og derefter trykker på Enter, åbnes pop op-vinduet, hvor du kan gemme kunstnerens navn uden dennes ISNI. Få flere oplysninger.

Oktober 2023

• Ændringer af indstillingerne for YouTube-annonceformater: Hvis du slår annoncer til under upload, betyder det nu, at annoncer, der vises før afspilningen eller efter afspilningen, samt annoncer, der kan og ikke kan springes over, kan blive vist før eller efter din video i langt format. Få flere oplysninger.
September 2023
  • Ekskluder referencesegmenter via skabelonen til Indholdslevering: Vi tilføjer en ny funktion til at ekskludere referencesegmenter via CSV-skabelonen "Reference – administration" i Studio CMS Indholdslevering. Partnere kan nu tilføje, erstatte eller fjerne manuelle referenceekskluderinger for eksisterende referencer på én gang. Få flere oplysninger.

August 2023

• Nyt filter for antal abonnenter på siden med listen over videoer, der er gjort krav på: Et nyt filter på siden med listen over videoer, der er gjort krav på i Studio CMS, giver dig nu mulighed for at filtrere videoer, der er gjort krav på, efter antallet af kanalabonnenter.

Filtreringsmulighederne er kanaler med antal abonnenter på mindre end 1.000, mellem 1.000 og 100.000, 100.000 og 500.000, 500.000 og 5 mio. og flere end 5 mio. Få flere oplysninger om filteret for antal abonnenter.
Juni 2023

April 2023

• Nyt filter: Flettet aktiv: Der er et nyt "Flettet aktiv"-filter på siden Aktiver , som giver dig mulighed for at se flettede aktiver eller aktiver, der ikke er flettede. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger filtre til at finde aktiver.
  • Aktivrapporter er nu tilgængelige dagligt: Aktivrapporter kan nu downloades på daglig basis. Aktivrapporter downloades fra fanen Aktiver på siden Rapporter . Få flere oplysninger om rapporter, der kan downloades.

Februar 2023

• Nye måder at bruge aktivetiketter på: Der er nye tilgængelige funktioner, som kan hjælpe dig med at bruge aktivetiketter mere effektivt i Studio CMS. Du kan nu:
    • Have op til 15.000 aktivetiketter (tidligere var grænsen 5.000).
    • Føje aktiver til en aktivetiket direkte fra siden Aktivetiketter. Se, hvordan du gør.
    • Se etikettens oprettelsesdato på siden Aktivetiketter.
    • Slette flere aktivetiketter på én gang. Se, hvordan du gør.
    • Tilføje eller oprette en aktivetiket, når du opretter et aktiv i værktøjet til manuelle krav. Se, hvordan du gør.
    • Omdøbe aktivetiketter. Se, hvordan du gør.
    • Se aktivetiketter i videoeksporter, der er gjort krav på.
    • Eksportere aktivetiketdata som en .CSV-fil. Se, hvordan du gør.

Januar 2023

• Nyheder i kontrolpanelkort i Studio CMS: På siden Kontrolpanel er der et nyt kort med titlen "Nyheder i Studio CMS". Dette kort viser hurtige opdateringer om nye funktioner og funktionaliteter i Studio CMS. Opdateringerne linker til denne artikel i Hjælp, hvor du kan få flere oplysninger.

Tidligere opdateringer

2022

Vi foretager et par forbedringer af Content ID-tvist- og appelprocessen for både klagere og uploadere. Disse forbedringer stammer fra feedback, som vi har fået i årenes løb om processen. Ændringerne kan påvirke nogle af dine arbejdsgange i Studio CMS. Følgende ændres:

1. Stærkere kvalifikationskrav: For at reducere potentielt misbrug af appelprocessen strammer vi de krav, der skal være opfyldt, for at brugere kan indsende Content ID-appeller. Fremover bliver muligheden for at indsende en appel begrænset af vores avancerede adgang til funktioner. Det er en funktion, som vi har introduceret i løbet af de seneste par år, og som kræver, at brugerne enten angiver identifikation eller opbygger deres kanalhistorik over tid for at få adgang.

Da dette sandsynligvis vil resultere i færre appeller, som til gengæld vil være af højere kvalitet, forkorter vi også tidsrammen for gennemgang af Content ID-appeller fra 30 til 7 dage. Standardudløbsperioden for appellen gælder, hvis der efter 7 dage ikke er foretaget nogen handling. Hvis appellen ikke gennemgås inden for denne periode på 7 dage, kan du stadig til enhver tid indsende en anmodning om fjernelse. Du kan finde de appeller, der kræver gennemgang, på siden Problemer, og sortere dem efter udløbsdatoen.

2. Eskaler til appel: En anden ændring, vi indfører for brugere med adgang til avancerede funktioner, er "Eskaler til appel". Kvalificerede brugere, der vil bestride blokeringskrav på deres videoer, har mulighed for at springe det første trin i tvisten over og indsende en appel med det samme. Bemærk, at krav om indtægtsgenerering og lydspor ikke er kvalificerede til "Eskaler til appel", kun blokeringskrav er kvalificerede.

Vær også opmærksom på, at dine valgmuligheder for appeller, f.eks. at frafalde kravet eller sende en anmodning om fjernelse, ikke ændres.

Kanaler, du administrerer, vil også drage fordel af disse ændringer, da de nu har hurtigere løsningsmuligheder for krav, de vil bestride.

Disse ændringer begynder at træde i kraft den 18. juli 2022. Ændringer gælder kun for bestridelser og appeller, der indsendes efter denne dato. For at give dig tid til at justere dine arbejdsgange træder ændringerne gradvist i kraft over tid.

Feedback

Følg denne vejledning for at sende os feedback om funktionerne i Studio CMS:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Send feedback i menuen til venstre.
  3. Angiv din feedback. Det hjælper os, hvis din feedback er så specifik som muligt.
    • Bemærk! Undlad at medtage følsomme oplysninger (data, der skal beskyttes) i din feedback. Undlad f.eks. at medtage adgangskoder, betalingskortnumre eller personlige oplysninger.
  4. Vælg, om du vil tilføje et screenshot. Du kan fremhæve oplysninger på skærmen eller fjerne eventuelle følsomme oplysninger.
  5. Klik på Send, når du er færdig med at skrive din feedback.

Vær opmærksom på, at vi læser al feedback og tager den til efterretning, men vi kan ikke besvare alle indsendelser.