Find gamingindhold på YouTube

Destinationssiden Gaming er et godt sted at finde nyt gamingindhold på YouTube. Du kan finde Gaming-destinationssiden via fanen Udforsk på mobil eller via sidemenuen på din computer.

På Gaming-destinationssiden er der sektioner for populære gamingvideoer, de mest populære livestreams og de mest populære livespil (hvor du kan finde mere indhold om bestemte spil). Der er også en sektion med de nyeste gamingvideoer fra dine abonnementer.

Kommende gamerstjerner findes på Gaming-destinationssiden. Hver uge bliver en kommende gamingyoutuber fremhævet her og på fanen Hot lige nu under Gaming.

Du kan finde mere gamingindhold på de spilsider, som YouTube genererer automatisk. Du kan finde spilsider under videobeskrivelsen, når du ser en gamingvideo. Spilsider har forskellige sektioner, hvor indhold (f.eks. populære videoer og livestreams) samles fra hele YouTube. Du kan også finde andre spil fra samme udgiver eller udvikler på spilsider. Når du abonnerer på en spilside, bliver der føjet et link til den på din abonnementsliste.

Hvordan afgør YouTube, at der skal oprettes en automatisk genereret spilside?

Der oprettes en automatisk genereret spilside, når et spil har en betydelig tilstedeværelse på websitet. Hvis et spil ikke har en automatisk genereret spilside, kan det skyldes følgende:

• Der findes kun få videoer om spillet.
  • Der er ikke mange visninger af videoer om dette spil.
  • Videoerne om spillet lever ikke op til YouTubes kvalitetsstandarder.
Hvordan afgør YouTube, hvilket indhold der skal med på en automatisk genereret spilside?

Ved hjælp af algoritmer finder YouTube frem til de centrale emner i en video og bruger disse oplysninger til at oprette videosamlinger for et spil. Disse spilsider er ikke udtryk for nogen redaktionel vurdering fra YouTubes side.

Hvordan får jeg mine kanaler eller videoer vist på en automatisk genereret spilside?

Du behøver ikke at gøre noget. Du skal blot følge de normale bedste fremgangsmåder for at gøre en video mere synlig: Vælg en god titel og beskrivelse.

Husk at fokusere på kvaliteten af tags frem for kvantiteten. Og undgå som altid at vildlede seerne. Det er en overtrædelse af YouTubes retningslinjer for fællesskabet.

Hvis din gamingvideo vises på en forkert emnekanal, skal du tjekke dens titel, beskrivelse og kategori. Sørg for, at kategorien "Gaming" er valgt i YouTube Studio, og at du har valgt det rette spil.